BCR si COSMOTE lanseaza o oferta combinata de eBusiness pentru micro-intreprinderi

0
718

BCR dezvolta parteneriatul strategic cu Romtelecom si COSMOTE printr-o oferta combinata de eBusiness pentru micro-intreprinderi (acces platfoma Antreprenor  + pachete de voce & internet + echipamente IT&C la preturi atractive);

Pachetul combinat vizeaza cresterea competitivitatii micro-intreprinderilor prin imbunatatirea accesului la solutii IT&C pentru vanzari, marketing, logistica, HR, control financiar;
BCR & COSMOTE sustin prioritatea strategica a Uniunii Europene de stimulare a adoptarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor de catre intreprinderile mici si mijlocii.

Bucuresti, 6 decembrie 2011 – Banca Comerciala Romana (BCR) si COSMOTE Romania ofera microintreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de un milion de euro, acces combinat la oferta de servicii a bancii si a operatorului de telefonie mobila. Astfel, BCR ofera clientilor acces gratuit la platforma www.bcrclubantreprenori.ro (care include informatii de business, training-uri online, interactiune cu alti antreprenori si oportunitati de afaceri) iar COSMOTE propune oferte atractive de voce si acces la internet pentru clientii care achizitioneaza pachetele BCR dedicate micro-intreprinderilor (Premium sau Activ). Astfel, prin oferta COSMOTE, microintreprinderile pot achizitiona la preturi speciale laptop-ul Asus K52N impreuna cu un mouse Microsoft si modem 3G USB inclus, sau telefonul de ultima generatie Samsung Galaxy S II, prin intermediul carora acestia pot accesa serviciile disponibile pe Platforma Antreprenor.

Oferta comuna este valabila pana la 31.01.2012 si include, in scop promotional, gratuitate timp de 1 luna la comisionul de administrare pentru pachetele de servicii bancare dedicate micro-intreprinderilor (BCR Premium sau Activ). Pe langa oferta de eBusiness, BCR ofera pana la sfarsitul anului 2011 limite de overdraft pre-aprobate de pana la 40.000 RON. Microintreprinderile pot folosi aceste fonduri pentru creditarea de ansamblu a activitatii curente.

Conform strategiilor adoptate la nivelul Uniunii Europene investitiile in tehnologia informatiei si a comunicatiilor la nivelul intreprinderilor mici influenteaza in mod direct inovatia, productivitatea, depasirea barierelor birocratice si crearea de locuri de munca.

Colaborarea BCR – COSMOTE vizeaza cresterea competitivitatii companiilor mici din Romania prin imbunatatirea accesului la solutii IT&C pentru vanzari, marketing, logistica, HR, control financiar. Oferta combinata BCR & COSMOTE adreseaza in mod direct provocari specifice identificate de catre Comisia Europeana, precum:
imbunatatirea abilitatilor tehnice si de management ale micilor intreprinderi
Facilitarea accesului micilor intreprinderi la solutii de eBusiness
Diminuarea costurilor de proprietate asupra echipamentelor IT&C pentru micile intreprinderi
BCR ofera Pachetul Cont ANTREPRENOR BCR in 3 variante – Plus, Premium si Activ. Componentele de baza oferite GRATUIT, incluse in toate cele trei variante sunt: Cont curent in lei, Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative, Card de debit in lei, Asigurare complexa pentru detinatorul de card BCR VISA Business Electron.
Contul ANTREPRENOR BCR Premium si ACTIV contin doua beneficii nonbancare unice oferite in piata, respectiv Abonament GRATUIT la platforma de business dedicata Antreprenorilor – un portal de promovare a afacerilor (www.bcrclubantreprenori.ro) si Pachetul de semnatura electronica – pentru care clientii beneficiaza de o reducere de  23% din pretul standard.  

*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.
*  *
COSMOTE Romania avea 6,5 milioane de clienti la 30 septembrie 2011. Lansata in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. in mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. in prezent, COSMOTE Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locala a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 20.4 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.cosmote.ro.
*  *

BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here