BCR + Sensilblu = 6% bonus pentru clienti

0
842

Posesorii de carduri BCR vor primi de 10 ori mai multe puncte de loialitate atunci cand cumpara produse din farmaciile Sensiblu.    
Posesorii de carduri de credit BCR pot plati cumparaturile facute in lantul de farmacii Sensiblu in 3 rate egale, cu dobanda 0.

Bucuresti, 1 iulie 2011 – Banca Comerciala Romana si reteaua de farmacii Sensiblu ofera clientilor bonus de pana la 6% din valoarea cumparaturilor in perioada 1 iulie a€“ 30 august 2011. Mai mult, platind cu cardul de credit de la BCR cumparaturile pot fi achitate in trei rate egale, fara dobanda.  

“Lantul de farmacii Sensiblu este unul dintre cei mai importanti parteneri ai nostri. Sunt printre primii care au instalat POS-urile noastre contactless si care au acceptat plata in rate egale, fara dobanda, cu cardul de credit BCR. impreuna ne-am hotarat sa oferim clientilor comuni si cel mai avantajos sistem de loialitate, si le dam bonus pana la 6% din valoarea cumparaturilor”, a declarat Bogdan Gogioman, sef Departament Carduri BCR.      

“Inovatia a fost motorul dezvoltarii Sensiblu si ne preocupam in continuare sa fim cu un pas inaintea asteptarilor clientilor nostri. Parteneriatul cu BCR sta si el sub semnul inovatiei: mai intai POS-uri contacless si acum beneficii suplimentare pentru clientii nostri posesori de carduri BCR”, a declarat Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu.

“Clientii BCR fac in medie 2,5 tranzactii cu cardul pe luna in farmacii, iar valoarea medie pe tranzactie este de 71 de lei. Ceea ce inseamna ca daca aleg sa faca cumparaturile cu cardul de credit BCR in farmaciile Sensiblu, aproape 2 luni iau gratis produsele de de care au nevoie”, a incheitat Gogioman.  

Pentru platile efectuate cu un card de debit BCR primesti inapoi 3% din valoarea cumparaturilor, 6% daca achiti cu un card de credit BCR. in plus, la Sensiblu ai pana la 3 rate cu 0% dobanda la plata cu orice card de credit BCR. De asemenea, o parte din farmaciile Sensiblu au instalate POS-uri care permit plata contaless a cumparaturilor pana intr-o suta de lei.  

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 205,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 1.015,4 milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,9 %.
*  *
Despre Sensiblu
Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 269 de farmacii din 61 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.

BCR – Comunicare Externa

InfoBCR
Web: www.bcr.ro

Sensiblu
Veronica Burlacu, PR Manager Sensiblu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here