BCR relanseaza serviciul de Private Banking

0
722

BCR Erste Private Banking a fost desemnat de Revista Euromoney cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania in 2011
BCR Erste Private Banking are 2.000 de clienti si gestioneaza aproximativ 941 milioane EUR

Razvan Furtuna, desemnat in premiera responsabil pentru serviciul BCR Erste Private Banking, detine o experienta de 18 ani in tranzactionarea si structurarea produselor de piata monetara, valutara si piata de capital din Romania
Andra Mihailescu coordoneaza Centrul Private Banking Bucuresti si are o experienta de 13 ani in domeniul bancar, din care 10 ani de activitate in segmentul Private Banking din Romania     

Bucuresti, 27 februarie 2012 – BCR Erste Private Banking avea, la sfarsitul anului trecut, peste 2.000 de clienti Private Banking, in crestere cu 29% fata de aceeasi perioada a anului 2010 si gestiona, la finele lui 2011, aproximativ 941 milioane EUR, in crestere cu 32% fata de 2010. Totodata, BCR Erste Private Banking avea, la sfarsitul anului 2011, circa 434 milioane EUR plasati in produse de investitii, reprezentand 46% din totalul activelor in administrare.

in februarie 2012, serviciul oferit de BCR Erste Private Banking a fost desemnat, in urma sondajului efectuat de catre Revista Euromoney, cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania. Astfel, BCR, prin serviciul Erste Private Banking, a ocupat locul I in cadrul topului Euromoney la 15 categorii de servicii, printre care mentionam: Best Private Banking Services Overall (Cele mai bune servicii de Private Banking in ansamblu), Range of Investment Products (Plaja produselor de investitii), Bespoke Wealth Planning (Administrare personalizata a averii), Fixed Income Portfolio Management (Management al portofoliului de produse cu venit fix), Lending/Financing Solutions (Solutii de creditare si finantare), Commodities Investment (Investitii in marfuri), Precious Metals Investment (Investitii in metale pretioase) si Structured Products (Produse structurate).

Erste Bank Oesterreich (Austria), alaturi de Erste Bank Hungary si BCR au obtinut primul loc pentru serviciile Private Banking in cadrul sondajului Euromoney, in timp ce subsidiarele din Croatia, Cehia si Slovacia s-au clasat in primele 5 pozitii.

„Premiul Euromoney ne onoreaza dar in acelasi timp confirma faptul ca introducerea standardelor unitare Erste Private Banking in ceea ce priveste calitatea, dezvoltarea produselor si educatia consilierilor a condus la rezultatele asteptate. in acest fel, clientii Private Banking beneficiaza de aceeasi calitate ridicata a serviciilor in orice tara in care este prezent Grupul Erste”

Sorin Mititelu, Director Executiv Directia Managementul Segmentelor Retail, BCR
BCR ofera o paleta larga de produse (incluzand obligatiuni guvernamentale sau corporatiste ori titluri ale fondurilor de investitii). Alaturi de acestea banca adauga serviciile personalizate pe care le poate oferi prin intermediul managerilor de private banking dedicati fiecarui client in parte. Prin intermediul managerului dedicat de Private Banking clientii pot incheia o asigurare le fel de bine cum pot incheia un contract de leasing sau de credit. Aceasta asigura confidentialitate maxima si excelenta operationala care inseamna economie insemnata de timp pentru clientii serviciului de Private Banking al BCR.

Cu toate acestea, Razvan Furtuna, desemnat in premiera responsabil pentru serviciul BCR Erste Private Banking puncteaza: ”in general clientii serviciilor de tip Private Banking isi doresc in primul rand un partener sigur, onest si nu in ultimul rand, foarte bine pregatit. Scopul este acela de a isi proteja averea acumulata astfel incat acestia sa se poata dedica afacerilor lor curente. Indiferent de profilul de risc al clientilor nostri, BCR Erste Private Banking are toate ingredientele necesare pentru a oferi experienta unor servicii de calitate dublate de incredere”.

Razvan Furtuna, Head of Private Banking, detine o experienta de 18 ani in tranzactionarea si structurarea produselor de piata monetara, valutara si piata de capital din Romania. Anterior, acesta a fost responsabil cu portofoliul de produse de trezorerie pentru clientii retail in cadrul BCR.

De asemenea, potrivit Andrei Mihailescu, responsabil al Centrului Private Banking Bucuresti, “Asteptarile clientilor Private Banking din Bucuresti au fost intodeauna mari, iar responsabilitatea noastra a fost nu numai sa oferim servicii la nivelul acestor asteptari, ci chiar sa ne surprindem in mod placut clientii, cu noile noastre servicii. in 2011 am reusit, dovada fiind rezultatele obtinute, iar pentru 2012 avem aceeasi incredere, datorita modelului nostru de servire a clientilor Private Banking,  acesta fiind cel mai potrivit contextului actual.”

Andra Mihailescu coordoneaza Centrul Private Banking Bucuresti si are o experienta de 13 ani in domeniul bancar, din care 10 ani de activitate in segmentul Private Banking din Romania. Centrul Private Banking din Bucuresti include, pe langa Municipiul Bucuresti, si toate judetele din partea de sud, sud-est si sud-vest a tarii. Astfel, Centrul Private Banking Bucuresti are o contributie de peste 60% in activitatea de Private Banking a BCR.    

BCR Erste Private Banking are, la nivel national, 5 echipe de Private Banking care acopera toate judetele tarii, oferind clientilor acces la peste 6.000 de active financiare, tranzactionate pe majoritatea pietelor financiare relevante.
*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.
*  *
BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here