BCR ofera clientilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, in medie, cu 20%

0
678

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecara posibilitatea de a beneficia de o dobanda mai buna, echivalenta cu media pietei in acest moment – 4,95% p.a. , precum si posibilitatea de a avem 5 ani dobanda fixa. Apoi dobanda va fi calculata EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipoteca dobanda este mai mare cu 1%.

Oferta este adresata toturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/ consum cu ipoteca in derulare.

“Echilibrul intre rezultatele financiare si relatia cu clientii este starea de normalitate catre care ne indreptam. Suntem o banca diferita fata de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, si acest lucru se vede in masurile pe care le luam. BCR isi ia angajamentul sa fie un partener pe termen lung pentru clienti si sa se adapteze, inclusiv prin gasirea solutiilor comerciale cele mai potrivite, provocarilor contextului economic. Am inceput prin a ne asculta mai bine clientii si am creat o unitate speciala dedicata imbunatatirii experientei clientilor. Am lucrat in permanenta la imbunatatirea cunostintelor de educatie financiara a clientilor nostri, si am incununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut in parteneriat cu Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare si pe care l-am distribuit astazi in cateva sute de mii de exemplare” a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Pentru clientii BCR, pe langa reducerea de peste 20% a ratei lunare de plata, banca ofera un flux rapid de aprobare, cu documentatie simplificata, intr-un singur drum la banca, comisioane zero si asigurarea de viata gratuita pe intreaga durata a creditului.

“Mai facem un pas, probabil cel mai imporant in relatia cu clientii nostri de pana acum, si le oferim, proactiv, celor care au aratat buna-credinta si interesul pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, platindu-si ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse cu pana la 30% cu o singura vizita la banca, fara o analiza suplimentara a veniturilor sau a garantiilor” a incheiat Dana Demetrian.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipoteca, trebuie sa se adreseze bancii – prin contact center la numarul 0800.801.227 sau in unitatile bancare, la consilierii specializati.
Pentru scurtarea timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili in unitatile bancii pentru a facilita semnare tuturor documentelor necesare.

Oferta bancii include si o asigurare de viata gratuita pe perioada de derulare a creditului.
Exemplu: Ileana are un credit de 51.250 de euro din noiembrie 2007, pe 30 de ani. Ea mai are de platit 269 de rate. Rata actuala a dobanzii este de 10,10%. in prezent, ea plateste 403 de euro pe luna. Dupa acceptarea noii oferte a BCR (4,95%), ea va plati 264,5 euro pe luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here