BCR lanseaza serviciul Direct Debit pentru clientii COSMOTE

0
765
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai, abonati la serviciile de telefonie oferite de COSMOTE, posibilitatea sa isi achite facturile catre companie prin Debit Direct, cu comision zero.

Titularii de cont curent in lei la BCR, persoane fizice sau persoane juridice, pot efectua plati cu caracter regulat, fara a fi nevoie sa se deplaseze la banca, mandatand banca sa transfere banii direct in cont. Pentru a beneficia de Debit Direct este suficienta doar încheierea unui Contract de Mandat, la oricare unitate a BCR.
Printre avantajele acestui sistem se numara: serviciul este gratuit, evitarea riscului neplatii la timp din diverse motive a unor furnizori, dar si realizarea unei economii de timp, prin posibilitatea achitarii unor plati cu caracter de regularitate.
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4 milioane de clienti în cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2010, Erste Group detinea active totale în valoare de 205,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 1.015,4 milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,9 %.
BCR – Comunicare Externă

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai, abonati la serviciile de telefonie oferite de COSMOTE, posibilitatea sa isi achite facturile catre companie prin Debit Direct, cu comision zero.Titularii de cont curent in lei la BCR, persoane fizice sau persoane juridice, pot efectua plati cu caracter regulat, fara a fi nevoie sa se deplaseze la banca, mandatand banca sa transfere banii direct in cont. Pentru a beneficia de Debit Direct este suficienta doar încheierea unui Contract de Mandat, la oricare unitate a BCR. Printre avantajele acestui sistem se numara: serviciul este gratuit, evitarea riscului neplatii la timp din diverse motive a unor furnizori, dar si realizarea unei economii de timp, prin posibilitatea achitarii unor plati cu caracter de regularitate. Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking. BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4 milioane de clienti în cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2010, Erste Group detinea active totale în valoare de 205,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 1.015,4 milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,9 %.

BCR – Comunicare Externă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here