Basescu: Fac apel la partide sa fie mentinuta stabilitatea si sa nu se alunece spre populism

0
690
Traian-Basescu

Traian-BasescuPresedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca face un apel catre partide, in special cele de la guvernare, ca, in actualul context, sa se concentreze spre mentinerea stabilitatii si sa nu alunece spre populism, adica spre promisiuni legate de cresteri de salarii.

El a precizat ca in actualul context economic mondial este nevoie, la nivelul politcienilor, de prudenta.

„As face o atentionare extrem de serioasa asupra acelora care mai zilele trecute anuntau mariri peste mariri de salarii, indexari, cresteri de pensii cu 50% din cresterea salariului mediu. Astfel de declaratii, mai ales cand vin din partea unor politicieni facand parte din arcul guvernamental, fac rau Romaniei si creeaza neincredere in capacitatea Romaniei de a contiunua programele la care s-a angajat”, a declarat Traian Basescu.

Presedintele a spus ca in prezent cuvintele de ordine sunt „prudenta” si „stabilitate”.

„Fac o invitatie politicoasa partidelor la retinere si prudenta. (…) Mentinerea stabilitatii este cuvantul de ordine, si nu alunecarea in populism”, a spus presedintele.

seful statului, premierul, guvernatorul BNR, ministrul Finantelor Publice si presedintele Consiliului Fiscal au discutat, marti, la Cotroceni, despre situatia economica internationala si despre impactul acesteia asupra Romaniei. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here