Basescu a declarat ca ar privatiza RA-APPS, ca cei care locuiesc in imobile sa le cumpere la pretul pietei. Cum comenentezi?

0
627
private

privatePresedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Pro TV, ca, in opinia sa, RA-APPS ar trebui sa fie privatizata, mentionand ca cei care locuiesc in imobilele din patrimoniul regiei le pot cumpara, la pretul pietei, avand in acest sens prima optiune, scrie MEDIAFAX

.

Seful statului a vorbit despre optiunea sa privind privatizarea RA-APPS in contextul unor discutii despre posibila vanzare pe bursa a unor companii de stat sau a unor parti din actiunile acestora.

„As privatiza RA-APPS”, a spus Basescu.

„Aici ne lovim de o problema demagogica. Foarte multi vor spune: dar cei care n-au fost scosi din casa si nu mai au dreptul … ce facem? N-o sa ne impiedicam la sfarsit de povestea asta. Pentru ca, intr-adevar, se duc in instanta si nu poti sa-l evacuezi, n-o poti vinde la licitatie. Daca sta acolo, sa o cumpere, la pretul pietei, daca vrea sa ramana acolo. Are prima optiune. asta-i pretul pietei, cumpar-o, nene (…) n-o cumperi, te evacuez si o vand, oricum o vand la licitatie”, a spus el.(Sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here