Banca viitorului in viziunea liceenilor: holograme, sucursale virtuale si criptare moleculara

0
867
Liceeni vad „Banca Viitorului” cu sucursale digitalizate, bani virtuali, tranzactii  online, mobile banking si cu tehnologii bazate pe holograme sau criptare moleculara

60 de elevi intre 16 si 18 ani au semnat la inceputul lunii iulie primul lor contract de munca, prin intermediul programului Summer Job BCR. Tinerii isi vor desfasura activitatea in sucursalele BCR din toata tara incepand cu 2 iulie, 60 de elevi, participanti in programul Summer Job BCR, singurul program de educatie financiara din Romania cu o componenta de internship adresat liceenilor, si-au inceput activitatea in sucursalele BCR din Bucuresti si din tara. Acestia au fost alesi din peste 350 de tineri care s-au inscris in competitie.

in etapa de selectie, tinerii au imbinat resurse umane, tehnologice, ecologice, chiar si arhitecturale, pentru a contura portretul-robot al „Bancii Viitorului”.

In viziunea tinerilor, banca viitorului este: Orientata spre socializare, cu un accent mai mare asupra comunicarii dintre consultantii financiari si clienti; Digitalizata, cu sucursale virtuale, portaluri online, bani electronici, oferte dezvoltate in tehnologia 3D; Securizata prin criptare moleculara sau act de identitate cu cip; Ecologizata, dotata cu panouri solare, sonde geotermale, imprimante care recicleaza hartia; Implicata in educatia tinerilor, prin programe de internship, mentorship, training, tabere.

Cu camasile calcate si pantofii lustruiti, liceenii si-au depasit emotiile primei zile de munca, integrandu-se in marea echipa BCR. „intalnirea cu noii colegi a fost extraordinara. Mentorul meu mi-a prezentat principiile de baza dintr-o banca si mi-a dat increderea de care aveam nevoie. Acum trebuie sa realizez corect si inedit task-urile primite, dorindu-mi nespus de mult sa realizez cele mai bune proiecte.” spune Andrei Cornea, care va lucra vara aceasta la BCR Mioveni. Tinerii isi vor desfasura activitatea in toate liniile functionale, atat in centrala cat si in unitatile bancare. Elevii vor fi sprijiniti de mentori, care le vor impartasi din experienta lor si ii vor ghida pe parcursul verii.

Prin implicarea tinerilor interesati de schimbare, responsabili si creativi, Banca Comerciala Romana este tot mai prezenta in randul liceenilor si studentilor cu programe de educatie financiara.  Cu o vizune pe termen lung in acest domeniu, BCR aduce un plus de valoare comunitatii si candideaza la titlul de „Banca Viitorului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here