Banca Comerciala Carpatica deruleaza o campanie pe Trade Finance pentru sustinerea acestui segment

0
679

Banca Comerciala Carpatica incurajeaza operatiunile de Trade Finance deruland o campanie promotionala in acest domeniu, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2012.

Acest segment de activitate este deosebit de important si produsele cuprinse in campania desfasurata de banca sunt utilizate pe scara larga de catre firme, ele reprezentand de fapt modalitati de plata utilizate in comertul intern si international: acreditive, scrisori de garantie, incassouri, ordine de plata conditionate. Aceste produse cuprinse in oferta au preturi promotionale, reduse cu pana la 50% fata de tarifele standard percepute de banca.

Oferta promotionala cuprinde, pe langa  tarife reduse, si un timp de asteptare mai scazut pentru client. De exemplu, in cazul primirii documentatiei corecte si complete pana la ora 12:00, solicitarile clientului inscris in campanie sunt procesate in aceeasi zi.

Tarifele preferentiale aplicate sunt valabile doar in cadrul perioadei campaniei de Trade Finance pentru clientii existenti (pana la data de 31.01.2011) si pe o perioada de 4 luni de la semnarea ofertei pentru clientii noi.

“Suntem constienti de importanta sustinerii mediului de afaceri si prin aceasta oferta promotionala oferim un suport real companiilor care au ales sa ne fie parteneri egali de afaceri, aditional solutiilor personalizate pentru finantarea comertului. Ne-am gandit ca vor exista multe firme pentru care oferta noastra este atragatoare si vor apela astfel la produsele din domeniul trade finance oferite de Banca Comerciala Carpatica, o institutie care sprijina in permanenta activitatea importatorilor si exportatorilor prin promovarea instrumentelor specifice. Cu aceasta oferta ne-am aliniat acestei perioade, in prag de sarbatori, cand toata lumea are promotii in desfasurare, cu deosebirea ca noi o vom continua si in anul viitor, pana la finalul lunii ianuarie 2012.”, declara George Ciobanasu, Director general adjunct Banca Comerciala Carpatica.

Mai multe informatii despre aceasta campanie promotionala gasiti in orice unitate a Bancii Comerciale Carpatica.

Daniela Costachi

Specialist comunicare

Birou Comunicare si PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here