AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept integrat din Mamaia Nord

0
958

 

 

Luna Septembrie marchează lansarea primului concept integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de 5* și 6 blocuri cu apartamente de lux pe malul Mării Negre.

Lansarea media a AXXIS Nova Resort & SPA se va face în cadrul Târgului Național Imobiliar, care se va desfășura în perioada 10 -12 Septembrie, la Palatul Parlamentului.

Construcția primului concept integrat din Mamaia Nord – AXXIS Nova Resort & SPA – va demara la finalul lunii Septembrie cu primul bloc de apartamente de lux: Madrid.

Rezidential de lux

Sectorul rezidențial al AXXIS Nova Resort & SPA cuprinde un total de 6 blocuri cu apartamente de lux.

Madrid, primul bloc de locuințe, va cuprinde garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Fiecare tip dispune de 3 stiluri de prezentare și decor care pot fi alese și puse în practică: Luna, Solis și Axxis.

Madrid va cuprinde 252 apartamente cu prețuri începând de la 69.900 Euro și suprafețe între 53 și 224 mp. Terasele unităților locative ating suprafețe de până la 106 mp – totul pentru senzația de calm și liniște mult căutată, combinată cu rafinamentul luxului, prezentat în România la un alt nivel.

Conceptul rezidențial al AXXIS Nova este creat special pentru a oferi fiecărei încăperi o structură care pune în valoare punctele focale, spațiul fiind grandios pentru fiecare unitate locativă, iar materialele și finisajele oferite sunt pe segmentul high-end, premium, printre cele mai bune care există în acest moment în sectorul rezidențial și hotelier de lux.

Investiție în viitor

 

AXXIS Nova este o oportunitate extraordinară de investiție și asigurare a unui venit pasiv pe termen lung, cu o profitabilitate maximă. Poziționarea ideală și facilitățile fără de cusur vor fi polul de atracție principal pentru turiștii care vor dori să își petreacă vacanțele pe malul Marii Negre, la un standard nemaiîntâlnit până acum în România.

Fără griji, numai relaxare! AXXIS Nova se ocupă de tot pentru tine! De la întreținerea spațiilor verzi, a piscinelor, la curățenie generală și până la toate diligențele pentru a subînchiria apartamentele.

You dreamed it. We’re building it!

AXXIS Nova Resort & SPA aduce un concept integrat în România, în care segmentul rezidențial se îmbină perfect cu segmentul hotelier de 5*, impreuna cu toate facilitățile aduse de acesta: SPA, Centru Comercial cu magazine de lux, Casino, piscine interioare și exterioare încălzite, grădina de vara, promenadă și plajă privată.

Sub sloganul “You dreamed it. We’re building it!”, AXXIS Nova Resort & SPA va redefini luxul. Luxul nu înseamnă numai elemente de amenajare și decor. Luxul este o sinergie între acestea și suprafețele mari, generoase, atent gândite pentru fiecare utilitate în parte. Astfel, AXXIS Nova este locul în care suprafețele impresionanate ale apartamentelor devin normalitate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here