AXXIS Nova Resort & SPA a primit trofeul „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului”, în cadrul Galei Real Estate Magazine

0
813

București, octombrie 2022: Miercuri, 19 octombrie, complexul AXXIS Nova Resort & SPA, dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. pe litoralul Mării Negre, a fost desemnat «Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului», în cadrul Galei Real Estate Magazine, eveniment organizat de prestigioasa publicație omonimă. În momentul de față, ridicarea structurii la blocul Madrid, primul dintre cele 6 cuprinse în proiect, a ajuns la etajul al 9-lea, cele 252 de apartamente de lux având ca termen de finalizare a doua jumătate a anului 2023. Investiția în această primă clădire (și în facilitățile aferente) se ridică la 17 milioane de euro, potrivit calculelor actuale.

„Este o onoare și o deosebită bucurie pentru noi să primim trofeul acordat în cadrul ediției din 2022 a competiției organizate de Real Estate Magazine. Acesta reprezintă pentru noi o importantă validare a viabilității planului nostru de business, precum și a înaltelor exigențe pe care ne-am angajat să le respectăm, începând cu faza de design și planificare, continuând cu procesul de construcție și culminând cu perioada de administrare și operare a complexului. Suntem pe deplin încrezători că, după cum ne-am propus de la început, AXXIS Nova Resort & SPA va face concurență unora dintre cele mai populare destinații turistice ale lumii.”

Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

Amplasat pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, AXXIS Nova Resort & SPA reprezintă o investiție estimată în prezent la 150 de milioane de euro. Întregul complex a fost proiectat să cuprindă 6 blocuri cu nume de orașe europene (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona), ce vor însuma peste 1.500 de apartamente de lux, amplasate în prima linie la malul Mării Negre. La acestea se adaugă o serie de facilități complementare, dar și un hotel cu servicii de 5 stele, AXXIS Mundi, ce va atrage peste 35 de milioane de euro din totalul investiției în proiect. Întregul resort va fi deschis 12 luni din 12, astfel încât locuințele vor putea fi închiriate pe tot parcursul anului.

Suprafețele apartamentelor din blocul Madrid variază între 53 și 224 de metri pătrați, iar prețurile pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru două camere, respectiv 199.900 de euro pentru trei camere. La fel ca și locuințele în sine, terasele aferente au suprafețe generoase, de până la 106 metri pătrați.

Printre facilitățile ansamblului rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se numără o plajă privată de peste 20.000 metri pătrați, peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi, amenajați sub formă de grădini și zone de relaxare, precum și un centru SPA cu piscină exterioară și interioară încălzită (un total de circa 1.000 de metri pătrați), saună, jacuzzi și servicii de cosmetică, masaj și relaxare. La acestea se adaugă terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, zonă de agrement pentru sporturi nautice, spații de joacă pentru copii, hotel pentru animale, dar și magazine de lux, restaurante și cafenele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here