AXIS Q1798-LE – Cameră de supraveghere 4K cu montură Canon

0
1304

Axis Communications anunță lansarea unei camere de rețea unice, care combină rezoluția 4K cu un senzor de 4/3”, pentru un nivel excepțional de sensibilitate la lumină. Prevăzută cu zoom 4x și obiectiv Canon, camera AXIS Q1798-LE beneficiază de protecție IP66, IP67 și IK10 și poate funcționa la temperaturi cuprinse între -40 de grade C și 60  de grade C.

Echipată din construcție cu caracteristici de securitate îmbunătățite, precum firmware semnat și funcție de boot securizat, AXIS Q1798-LE integrează și tehnologia Axis Lightfinder 2.0 pentru o sensibilitate sporită la lumină, culori mai apropiate de cele reale în condiții de întuneric aproape complet și imagini mai clare ale obiectelor în mișcare.

În plus, pot fi conectate dispozitive la porturile de intrare/ieșire pentru a declanșa alarme sau acțiuni, iar semnalul de intrare supravegheat trimite o notificare în cazul în care conexiunea este întreruptă.

Caracteristicile principale includ:

  • Rezoluție de 4K / 10 MP;
  • Senzor foarte sensibil la lumină;
  • Obiectiv Canon 12 – 48 mm;
  • Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;
  • Tehnologie Axis Zipstream cu suport pentru H.264/H.265.

Datorită suportului pentru PoE și alimentării redundante, camera este ușor de instalat, iar datele sunt protejate în cazul unei căderi de tensiune. De asemenea, tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265 reduce în mod dramatic lățimea de bandă și capacitatea de stocare necesare. Mai mult, nu este necesară utilizarea unui sistem de iluminare scump – modelul are încorporat sistemul de iluminare cu infraroșu (IR), această tehnologie asigurând o supraveghere discretă în condiții de întuneric deplin la distanțe de până la 50 m sau chiar și mai mari, în funcție de unde se desfășoară scenă.

Camera va fi disponibilă prin intermediul rețelei de distribuție Axis din ultimul trimestru al anului.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here