Axis Communications anunță lansarea camerei AXIS P3925-LRE dedicată monitorizării transportului public

0
1504

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea AXIS P3925-LRE, o cameră robustă, compactă, dedicată supravegherii la exterior.

 

 

Camera este optimizată pentru domeniul transporturilor, respectând standardele specifice, inclusiv EN50155 și EN45545-2. Este concepută special pentru monitorizarea zonelor laterale ale autobuzelor, trenurilor și vehiculelor de transport. În plus, poate fi utilizată pentru identificarea nevoilor de întreținere a materialului rulant, cum ar fi nivelul de uzură al patinelor de contact ale pantografului.

Modelul oferă o calitate superioară a imaginii, la o rezoluție HDTV 1080p. Cu ajutorul tehnologiei Forensic WDR, camera oferă imagini de înaltă calitate, chiar și atunci când scena prezintă atât zone întunecate, cât și zone luminate. În plus, tehnologia Lightfinder oferă imagini de înaltă claritate în condiții de luminozitate scăzută. Deoarece este echipată cu sistem de iluminare cu infraroșu (IR), camera poate fi utilizată pentru supraveghere și în condiții de întuneric complet.

 

Caracteristicile principale includ:

  • Respectă standardele EN50155 și EN45545-2;
  • IR și stabilizare electronică a imaginii (EIS);
  • Lightfinder și Forensic WDR;
  • Mod de latență scăzută;
  • Firmware semnat și funcție de boot securizat.

 

Camera dispune de caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat și funcție de boot securizat, pentru a preveni accesul neautorizat și a proteja sistemul. În plus, deține o funcție de detectare a șocurilor, putând trimite către operator notificări automate.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces, interfoane video și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here