Avantajele de a calatori prin intermediul unei agentii de turism

0
1618

Turistii pot fi impartiti in doua categorii. Sunt turisti care doresc sa faca totul de capul lor si turisti care prefera sa incredinteze anumite responsabilitati unei agentii de turism.

Cei care isi planifica fiecare aspect al calatoriei de unul singur (zbor, cazare, tururi ghidate) au impresia ca economisesc, insa nu este tot timpul cazul. Desi proliferarea Internetului a mai scazut din importanta agentiilor de turism, iata cateva motive pentru care inca se merita sa apelezi la acestea:

 

Agentiile iti pot oferi informatii pretioase cu privire la ce locatie ti se potriveste cel mai bine, precum si indicatii referitoare la acele “locuri bine ascunse” dintr-un oras.

Agentiile te scutesc de multe decizii si timp irosit. Agentii de turism iti vor pune totul la punct asa incat tu sa fii nevoit sa faci minimul de efort.

Ajutor in timpul calatoriei. Sunt putine lucruri mai inconfortabile decat sa ai probleme in timpul unei vacante, mai ales daca nu ai pe cine te baza in tara respectiva. O agentie de turism este “ambasada” ta care iti sta tot timpul la dispozitie.

 

La ce ar trebui sa fii atent atunci cand vrei sa rezervi prin intermediul unei agentii?

 

Review-uri – Ar trebui sa faci un pic de cercetare pentru a vedea daca cineva a lasat vreo recenzie negativa. Daca vezi ca mai multa lume s-a plans de serviciile agentiei, ai face bine sa pastrezi distanta. Desigur, sunt multi care practica metoda recenziilor false pentru a discredita competitia. Ar trebui sa fii atent si la activitatea conturilor de pe care a fost postata recenzia.

 

Varietatea ofertelor – Asta se aplica mai ales daca esti indecis cu privire la tara in care vrei sa calatoresti. O agentie cu putine oferte probabil ca nu are rulaj atat de mare. Asta inseamna ca plusul de valoare pe care il adauga ofertei este mic.

 

Vizibilitatea – Este important ca agentia respectiva sa nu aiba o prezenta online superficiala. Orice agentie care se respecta nu neglijeaza publicitatea online.

 

Vechimea pe piata – Vechimea poate reprezenta un plus de incredere, insa nu se aplica tot timpul. Plus de asta, sunt si agentii noi care au in spate oameni cu experienta.

 

Andrei Luxury Travel este o agentie dinamica ce ofera o gama larga de excursii si vacante pe toate continentele si in majoritatea oraselor mari ale lumii. Foloseste motorul lor de cautare pentru a gasi rapid vacanta ta de vis!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here