Automotive GURU NET – SERVICII PERSONALIZATE DE CONSULTANȚĂ ÎN DOMENIUL AUTO

0
1065

Compania Automotive GURU NET, furnizor de servicii personalizate în domeniul autovehiculelor rutiere, a debutat în anul 2016 pe piața din România cu misiunea de a aduce o schimbare în domeniul transporturilor rutiere prin creșterea nivelului de siguranță la volan și a eficienței sistemului de transport, concomitent cu scăderea nivelului de poluare.

             Serviciile oferite de Automotive GURU NET sunt dedicate persoanelor și firmelor interesate de creșterea eficienței în utilizarea automobilelor proprii, de achiziționarea de soluții de transport perfect adaptate cerințelor personale  sau de dezvoltare în domeniul transporturilor.

 

Activitatea companiei Automotive GURU NET se desfășoară pe trei ramuri, fiecare ramură fiind dedicată câte unui segment de piață. Astfel, Automotive GURU NET oferă servicii personalizate de consultanță în domeniul autovehiculelor rutiere atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

 

Servicii pentru persoane fizice:

– Consultanță la achiziționarea de automobile

– Consultanță financiară

– Consultanță tehnică

 

Servicii pentru persoane juridice:

– Audit și optimizare flote;

– Evaluare stare tehnică parc auto;

– Consultanţă la achiziționarea de flote;

– Management de flotă;

– Servicii suport.

 

Compania Automotive GURU NET este implicată și în proiecte de Motorsport și continuă să dezvolte relații noi cu pasionații de sporturi cu motor. Pentru aceștia oferim:

– Servicii de cercetare și dezvoltare;

– Servicii de design, fabricare și optimizare structurală;

– Servicii de design de produs;

– Servicii de simulare și încercare;

– Servicii suport pentru Motorsport.

   

  Automotive GURU NET își propune să ofere clienților săi un suport complet și personalizat în tot ceea ce înseamnă domeniul autovehiculelor rutiere.

  Despre Automotive GURU NET SRL-D

  Compania Automotive GURU NET este un furnizor de servicii de consultanta în domeniul autovehiculelor rutiere. Serviciile noastre sunt create pentru a se adapta unor cerințe variate și complexe venite atât din partea clienților persoane fizice cât și din partea firmelor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here