Audiente in municipiul Cluj-Napoca – Cartierul intre Lacuri

0
841

Incepand cu luna februarie 2011, presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise, a reluat seria intalnirilor cu cetatenii judetului Cluj cu o noua etapa a programului „Audiente in teritoriu”: audientele in municipiile judetului si in orasul Huedin.
Astfel, vineri, 4 martie 2011, d-nul Alin Tise va sustine

cea de-a doua intalnire de acest fel cu cetatenii municipiului Cluj Napoca, aceasta urmand a se desfasura in Cartierul intre Lacuri, la scoala Generala Alexandru Vaida Voevod, cu incepere de la ora 17.00. in cadrul audientelor vor fi abordate aspecte de interes general, cetatenii avand posibilitatea de a prezenta presedintelui Consiliului Judetean Cluj problemele cu care se confrunta precum si propunerile pe care le au in vederea unei optime administrari a comunitatii.
„Necesitatea organizarii acestor intalniri in localitatile urbane este determinata de faptul ca avem o responsabilitate importanta – aceea de a prezenta si clujenilor din mediul urban cele mai importante proiecte aflate in derulare. in acest fel ne asiguram ca initiativele si proiectele noastre raspund unor nevoi reale si concrete ale cetatenilor si le oferim clujenilor posibilitatea de a se implica in actul decizional local, formuland propuneri menite sa contribuie la eficientizarea activitatii administratiei publice”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise.  
Alaturi de presedintele Consiliului Judetean, la aceste intalniri vor participa reprezentanti ai institutiilor cu competente in gestionarea principalelor probleme cu care se confrunta cetatenii: Compania de Apa Somes, Casa Judeteana de Pensii, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Aeroportul International Cluj-Napoca, Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Cluj, Inspectoratul scolar Judetean, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, precum si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
In paralel, continua si programul „Audiente on-line”, adresat tuturor utilizatorilor platformei de socializare Facebook. Audientele au loc in fiecare zi de Joi de la ora 16.00, pe pagina personala a presedintelui CJ – http://www.facebook.com/#!/AlinTise si pe contul „Se intampla in Cluj” http://www.facebook.com/#!/seintamplaincluj.  

Biroul de presa
03.03.2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here