Au inceput inscrierile la concursul Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2013 – 12-15 noiembrie, Bucuresti

0
962

Competitia Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2013 va avea loc in perioada 12-15 noiembrie, in Bucuresti, intr-o locatie ce urmeaza a fi stabilita si comunicata public in saptamanile urmatoare.

Anul acesta, comisiile de jurizare vor fi formate din degustatori romani, somelieri, bloggeri de profil si manageri de magazine specializate si restaurante. Comisiile de degustatori vor fi ghidate in evaluari de catre un specialist strain, care va ocupa functia de presedinte de juriu.

In premiera, concursul Premiile de Excelenta Vinul.Ro va fi impartit in trei sectiuni distincte: una pentru vinuri non-retail, (etichete distribuite doar in Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering si inregistrate in concurs de catre producatori, distribuitori sau importatorii de vinuri, contra unei taxe de inscriere), o sectiune in care participa vinurile achizitionate de catre organizatori direct de pe rafturile magazinelor si o sectiune pentru vinurile neimbuteliate inca, dar disponibile exclusiv catre restaurante si magazine specializate.

In aceasta a treia sectiune a competitiei, juratii vor evolua probe de tanc (imbuteliate in sticle de 0,75 si etichetate de mana cu toate informatiile de identificare posibile – soiuri, tarie alcoolica, lot, marimea lotului, date de identificare a lotului), vinuri care inca nu au fost imbuteliate si care nu au, inca, un traseu comercial clar stabilit.

Fiecare producator sau importator de vinuri va putea inscrie in concurs probe care NU exista inca in marele retail sau care sunt destinate exclusiv distributiei catre restaurante si magazinele specializate si cash & carry.

Taxa de participare este de 60 euro / proba + TVA. Din fiecare proba, producatorii vor trimite cate 3 exemplare / sticle. Probele trebuie sa ajunga in posesia organizatorilor, pana cel mai tarziu la data de 8 noiembrie 2013.

Reduceri pentru mai multe probe inscrise:

• intre 5-9 probe – reducere de 5%
• intre 10-14 probe – reducere de 10%
• peste 15 probe – reducere de 15%

Taxele de participare trebuie platite pana la data de 5 noiembrie 2013, in contul:

SC Cezar Connaisseur SRL, Str. Intrarea Albinari, NR. 5, ET.1, AP.3, Sector 2, Bucuresti,
RO 15016781 • J40/11634/2002
Cont IBAN: RO33 FNNB 0001 0259 1818 RO01
Banca: Credit Europe Bank, SMB

Adresa de corespondenta (contracte, facturi, alte comunicari):

Str. Maxim Gorki nr. 2A, Sector 2, Bucuresti – in atentia Dnei Dora Todea.

Adresa de expediere a probelor:

Str. Theodor Sperantia nr. 14, Et. 2-3 (langa Posta Vitan), Sector 3, Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here