ARVAL. Compania de leasing operațional caracterizată la nivel mondial de creștere organică

0
1572

Arval, parte a grupului bancar BNP Paribas, este una din cele mai importante companii de leasing operațional, cu expertiză pe toate tipurile de piață, de la cele dezvoltate la cele emergente. Multe oportunități de afaceri sunt conduse de cei intrați recent pe piață care deschid start-up-uri sau susțin alte afaceri în calitate business angels, devin investitori sau activează în managementul de top al celor mai importante corporații prezente în România. Prin urmare, ce reprezintă Arval prin cifrele și realizările ce au setat cursul internațional al companiei, plus expertiza de a se afla printre liderii companiilor de  leasing operațional de pe piețele externe, se dovesc extrem de relevante în construirea unor relații de business de lungă durată.

 

  • Atingerea pragului de 3 milioane de vehicule închiriate în flota Arval;
  • Înregistrarea unei creșteri de peste 25% a numărului anual de vehicule comandate de Arval;
  • Prima companie ce a lansat un serviciu precum Integral Fleet, o soluție unică pentru a lua cea mai bună decizie strategică pentru întreaga flotă;
  • Implementarea campaniei Safety Week, devenită tradiție, un alt fel de CSR.

 

Arval în cifre în întreaga lume

Arval a depășit 3 milioane de vehicule închiriate la nivel mondial. Mai mult de 900 de angajați s-au alăturat companiei, iar acum își investesc entuziasmul și talentul pentru a contribui la dezvoltarea Arval. O creștere susținută și de piețele istorice ale Arval în Franța, Marea Britanie, Spania și Italia, cu o creștere globală de 7% a flotelor închiriate. Arval activează acum în 28 de țări și își consolidează poziția în America Latină. The Arval Global Alliance acoperă 50 de țări pentru a oferi flotelor internaționale un nivel consistent de servicii de înaltă calitate în întreaga lume.

 

Această performanță fără precedent consolidează poziționarea Arval ca lider pe piața de leasing multibrand și statutul acestuia de jucător-cheie în industriela nivel global.

 

Arval România: succes condus de inovație

Arval își consolidează poziția de top pe piața românească, înregistrând o creștere a flotei cu aproape 10% și atingând câteva numere impresionante: peste 7500 de vehicule cu servicii de leasing operațional complet, 450 de clienți și peste 50 de angajați. Performanțele livrate de Arval România reprezintă rezultatele directe ale investiției în dezvoltarea calității oferite șoferilor și clienților noștri.

 

Recunoaștere la nivel mondial

Finalistă a prestigioasei categorii ”International Fleet Industry Award”, compania Arval a fost recunoscută drept o companie inovativă,  lider al industriei. Acest premiu a fost decernat pentru a oferi vizibilitate pionierilor industriei care au conceput instrumente, produse sau servicii ce pot schimba regulile jocului în industria flotelor de mașini. Platforma Integral Fleet s-a bucurat și ea de recunoaștere datorită capacității sale de a susține managerii de flote în îmbunătățirea performanței și de a le permite să își atingă toate obiectivele.

 

Integral Fleet, o soluție unică

Setul de date – standard pentru întreaga industrie – este ușor de încărcat de către locator sau client direct în

Integral Fleet. Prin urmare, îi eliberează pe clienții Arval care lucrează cu sisteme de furnizare multiplă de

povara adunării tuturor datelor flotei lor din numeroase surse și le oferă o viziune completă la 360° a flotei lor. Luarea deciziilor strategice este facilitată, ținându-se cont de toate aspectele esențiale ale întregii flote, independent de sursa serviciilor. Arval a fost prima din industrie ce a lansat un asemenea serviciu, poziționându-l ca punct de referință pe piață, la nivel internațional.

 

Arval Safety Week, un altfel de CSR

Arval Safety Week, campania anuală centrată pe condusul prudent, a ajuns la cea de-a opta ediție în România. Asemenea unei tradiții, campania vizează efortul companiei de a schimba comportamentul la volan și de a îndruma toti șoferii să întreprindă o nouă atitudine în spirit de prevenție.

 

 

 

 

Despre Arval

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional

cu servicii incluse. ARVAL oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii

customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului flotelor

auto. ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în aproape 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking.

www.arval.com

 

Despre BNP Paribas

BNP Paribas este lider bancar în Europa cu o întindere internațională. Acesta este prezent în 74 de țări, cu mai mult de 192,000 angajați, dintre care mai mult de 146,000 dintre aceștia prezenți în Europa. Grupul bancar beneficiază de poziții cheie în trei activități principale: Domestic Markets și International Financial Services (ale cărei rețea de retail-banking și servicii financiare sunt acoperite de Retail Banking & Services) și Corporate & Institutional Banking, ce servesc două francize de clienți: clienți corporate și investitori instituționali.

Grupul își ajută toți clienții (individuali, asociații comunitare, antreprenori, întreprinderi mici și medii, clienți corporate și instituționali) să implementeze proiecte prin soluții care acoperă finanțarea, investiția, asigurări de economii și de protecție. În Europa, Grupul are patru piețe domestice (Belgia, Franța, Italia si Luxemburg), BNP Paribas Personal Finance fiind liderul europen al creditelor de consum.

BNP Paribas își lansează modelul integrat de retail-banking în țările mediteraneene, în Turcia, în Europa de Est și o rețea extinsă în partea de Vest a Statelor Unite. În activitățile Corporate & Institutional Banking și International Financial Services, BNP Paribas se bucură de pozițiile de top în Europa, de o prezență puternică în America, precum și de un bussines solid și în deplină creștere în Asia-Pacific.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here