Aqua Queen – Furnizor al Casei Regale a Românei

0
1279

Compania care produce apa îmbuteliată Aqua Queen a primit ieri, 26 aprilie 2017, calitatea de Furnizor al Casei Regale a României, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Palatul Elisabeta.

Aceasta este o recunoaștere a calității produsului și este oferită doar companiilor care au asigurat furnizarea de bunuri către Casa Regală pe o perioadă de minim un an de zile.

Suntem onorați și fericiți, în același timp. Această calitate, de Furnizor al Casei Regale, vine la pachet cu recunoașterea calității produselor Aqua Queen, dar și cu responsabilitatea de a asigura, în continuare, standarde ridicate în obținerea produselor noastre și de a evolua permanent, la nivel de companie.” a declarat Lorel Nica, proprietarul Aqua Queen.

Aqua Queen este o companie românească care produce și îmbuteliază apa extrasă de la mare adâncime, printr-un sistem certificat HACCP, sistem care asigură menținerea calității și a proprietăților apei. În plus, compania se implică activ în susținerea sportului românesc, sponsorizând mai multe cluburi, precum și diverse evenimente sportive, grija pentru sănătate și pentru performanță fiind printre principiile cele mai importante pe care se bazează reprezentanții companiei.

Calitatea de Furnizor al Casei Regale a României este conferită prin înmânarea unui document eliberat de Casa Regală și reprezintă un mod în care aceasta își exprimă aprecierea față de anumite produse sau servicii care i-au fost furnizate. Aceasta este valabilă timp de trei ani, putând fi reînnoită la sfârșitul perioadei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here