Apartamente noi la preturi apropiate de ale celor vechi

0
787
int._Armonia_

int._Armonia_Procesul de cautare a unei noi locuinte este intotdeauna anevoios, necesitand mult timp, atentie si… nervi de fier. Dezvoltatorii imobiliari se intrec in oferte, desi problemele pe care cumparatorul le intampina sunt recurente: preturile mari, datorate faptului ca majoritatea apartamentelor noi sunt foarte mari, construite de catre dezvoltatori,

doar pe baza unor aparente ce s-au dovedit in timp inselatoare. In plus, inainte de demararea santierului nu s-au realizat cercetari de piata care sa evidentieze nevoile consumatorilor din momentul respectiv.
Desi raportul calitate-pret este de cele mai multe ori corect, acest lucru nu il avantajeaza pe cumparatorul mediu pentru ca oferta nu se pliaza cererii. Astfel, locuintele noi au suprafee prea mari sau „accesorii” de lux, pozitionare foarte buna si alte facilitati, aspecte ce conduc la un pret pe masura. „Avand in vedere contextul actual, de scadere a puterii de cumparare, pe de o parte, si pe de alta parte, pretul locuintelor noi trebuie sa fie adecvat pentru toate categoriile de cumparatori. Aceasta a fost si strategia Adama cu privire la construirea apartamentelor din ansamblurile sale din Titan , raspunzand astfel si nevoilor unui cumparator mediu: suprafete decente , incepand de la 50mp si ajungand la 54mp pentru apartamentele de doua camere, cu preturi de 65.874 eur (TVA inclus), bucatarie mobilata si utilata. Astfel, pretul unui apartament nou in Evocasa Armonia din Titan, de exemplu, poate sa depaseasca cu numai 2000 de euro pretul unui apartament vechi, in aceeasi zona, dar care, evident, nu beneficiaza de infrastructura, dotarile si toate celelalte facilitati oferite de un complex rezidential. Pretul bun nu face ca dotarile sa aiba de suferit, acestea fiind la standarde inalte.”, declara Asher Lax, VP Marketing & Sale Adama.
Dupa expresia „pe afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”, nu de putine ori cumparatorii intalnesc suprize neplacute la scurt timp dupa ce se muta in noua locuinta: tencuiala cade de pe pereti, tevile sau bateriile cedeaza, racordurile sau izolatia termica nu sunt realizate bine. Acestea sunt detalii pe care un cumparator trebuie sa le analizeze foarte bine inainte de a lua decizia si a face investitia. „Atunci cand se pregateste sa achizitioneze o locuinta noua, cumparatorul trebuie sa tina cont de aspecte precum: amplasamentul complexului, infrastructura,mijloace de transport in comun, racordarea la retelele de energie electrica, apa, canalizare, izolarea termica, finisaje de calitate, rezistenta materialelor. Astfel nu va intampina probleme precum igrasia, spargerea tevilor, pierderea caldurii si altele la fel de neplacute. Din aceste puncte de vedere, cei care locuiesc deja sau care vor sa isi cumpere un apartament in asamblurile rezidentiale Adama din Bucuresti, dar si din provincie – Brasov, Bacau si Ploiesti – pot sta linistiti deoarece nivelul calitativ este foarte ridicat. Holul ansamblului poate fi usor confundat cu lobby-ul unui hotel, termopanele si finisajele sunt de cea mai buna calitate.”, specifica  Asher Lax, VP Marketing & Sale Adama.

Mariana Sebe
PR Coordinator – MORE THAN PUB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here