Apa de izvor in mijlocul Bucurestiului

0
628

Cumpana, partener al Targului Imobiliar Project Expo
Compania Cumpana este cel mai nou partener al Targului Imobiliar Project Expo. Dozatoarele de apa Cumpana vor sta la dispozitia tuturor celor care trec pragului evenimentului care va avea loc la Palatul Copiilor in perioada 3-5 septembrie.

 

La fel ca orice picatura din apa oferita de catre companie, si cea de la Project Expo este extrasa din Padurea Vulpachi Lipoveanca. Apa provine din panza freatica Fratesti , de la o adancime de 210 m. Straturile geologice strabatute asigura filtrarea apei natural si ii confera puritate si gust deosebit. Apa de izvor plata Cumpana,  consumata fierbinte sau rece, simpla sau in diverse combinatii este calea catre un organism sanatos pentru ca provine din mijlocul naturii, este pura microbiologic, nu contine conservanti si nu este carbonatata.
Lichidul este imbuteliat in bidoane de 19 litri in conditii care respecta standardele de igiena si siguranta alimentara. Recipientii sunt conditionati de parcurgerea mai multor etape de igienizare si dezinfectie care asigura pastrarea apei imbuteliate in conditii optime pe intreaga perioada de valabilitate a produsului.

Desi la prima vedere, apa este doar apa, lucrurile nu stau chiar asa. Apa Cumpana este de o calitate superioara si are un gust natural, lucru de care se vor convinge atat vizitatorii cat si expozantii de le Editia de Toamna a Targului Imobiliar Project Expo. Printre acestia se numara companiile Cordia Imobiliare, Premier Service, Domus Stil, Atlantic Construct, Avangarde Rezidential, Vitan Residence, Apulum ’94, Re-Plat, Depozitul de Usi, Metropolitan Residence, South Pacific, Centauri Residence, Echypy Construct, Block Dreptatii, Heat-X, Termoglass, Neocasa, Salaj Rezidential.

Cumpana este primul operator la nivel national de distributie a sistemelor water cooler, care si-a inceput activitatea, alaturi de Aqua Natural, in anul 1999. Cumpana este si primul operator in sistem rent-a-cooler pe piata romaneasca.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES, dar si prin conferinte business sau prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Michael Flatley, Demis Roussos sau Sandra. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

Pentru detalii suplimentare

Adina Patilea
PR Coordinator
Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Tel: +40 731 789 943
adina@projectexpo.ro
www.projectexpo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here