Aon Romania ofera sprijin comunitatilor locale prin actiuni intreprinse in cadrul Global Service Day

0
798

Peste 35 voluntari din cadrul Aon Romania, sucursala locala a grupului Aon, isi petrec aceasta dimineata sustinand comunitatea locala si ajutand oameni cu posibilitati economice reduse in cadrul Global Service Day, eveniment de voluntariat desfasurat la nivel mondial in cadrul Aon. Asumandu-si cu seriozitate responsabilitati atat fata de mediul de business in care opereaza, cat si fata de comunitatea locala careia ii apartine, Aon Romania a initiat un proiect de sprijinire a cantinei sociale infiintate de Parohia Doamna Oltea, cantina in cadrul careia le sunt oferite saptamanal mese calde credincioșilor nevoiași din parohie.

Voluntarii din cadrul Aon Romania au incheiat cu succes campania de strangere de fonduri din resurse personale pentru achizitionarea unei combine frigorifice, ce va fi donata astazi cantinei, contribuind la functionarea corespunzatoare a acesteia. Voluntarii isi vor petrece dimineata zilei de 11 Iunie cu procurarea si pregatirea proviziilor alimentare pentru iarna, curatarea cantinei si a dependintelor, sprijinind activitatea social-filantropica dezvoltata de parohie fata de persoanele nevoiase. Mesele oferite in cadrul cantinei sociale sunt furnizate prin ajutorul donatiilor si servesc un total de 40-60 de persoane in fiecare saptamana.

Locatie: Parohia „Doamna Oltea”, Strada Barbu Vacarescu Nr.46, Sector 2, Bucuresti
Data: Joi, 11 iunie 2015, 08:30 – 12:00
Oportunitati foto: Voi reveni dupa incheierea activitatilor de voluntariat cu poze pentru utilizare
Social Media: ne puteti urmari pe Twitter @AonRomania si Facebook, folosind #EmpowerResults

“Nucleul uman al oricarei companii este dat de modul in care firma respectiva sprijina societatea si comunitatea in care angajatii sai lucreaza si traiesc”, a declarant Greg Case, presedinte si CEO al grupului Aon.” Astazi, toti angajatii Aon isi pun timpul si energia la dispozitia comunitatii, oferindu-le support celor in nevoie.”
Note pentru editori:

Global Service Day (Ziua Mondiala a Voluntariatului), actiune de voluntariat desfasurata concomitent la nivel mondial de catre angajatii Aon, se afla la a cincea editie in acest an. Voluntarii din peste 40 de tari vor lucra cu mai mult de 250 de organizatii de caritate și vor petrece mai mult de 31000 ore cu scopul de a crea pentru comunitatile lor un loc mai bun. Mai multe informatii: http://www.aon.com/empowerresults/in-our-communities/global-service-day/ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here