Anvelope la preturi promotionale pe www.ave-intermed.ro

0
707

AVE Intermed Romania, 07.07.2010: AVE Intermed, unul dintre cei mai eficienti furnizori locali, atat de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, cat si de echipamente laterale, anunta prelungirea „Promotiei verii” la anvelope reconstruite la cald si la anvelope pentru uz industrial, pe toata durata lunii iulie 2010.

„Promotia verii” organizata de AVE Intermed include, atat anvelope industriale (pentru electro si motostivuitoare), cat si anvelope reconstruite la cald (pentru camioane si utilaje din industria materialelor de constructii) marca Marangoni.
“In Romania, majoritatea promotiilor nu ofera discounturi considerabile, asa cum se intampla in alte tari, ci doar scaderi nesemnificative de preturi, de obicei la produsele aflate in lichidare de stoc sau la capat de gama. Ave Intermed anunta o promotie in adevaratul sens al cuvantului, reducerile de pret ajungand si pana la 50% din pretul de lista al produselor”, declara Razvan POPESCU, Administrator AVE Intermed. “Ca urmare, pe toata durata lunii iulie, o serie de anvelope pentru transport marfa si calatori, cat si numeroase anvelope pentru constructii si uz industrial, pot fi achizitionate la preturi cu adevarat reduse. Anvelopele incluse in promotie si preturile acestora sunt disponibile in cadrul www.ave-intermed.ro„, adauga Razvan POPESCU.

Despre AVE Intermed
Ave Intermed, dealer in Romania pentru Marangoni (anvelope industriale si anvelope reconstruite la cald), ATIB Elettronica (redresori pentru baterii de tractiune), DFK Cab (cabine pentru stivuitoare), B&P (stivuitoare laterale) si Panonbat (baterii de tractiune) ofera, atat o gama completa de produse si echipamente, cat si serviciile de exceptie aferente acestora, printr-un sistem comercial si de service cu acoperire nationala. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.ave-intermed.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here