Antonescu: UDMR a anuntat ca nu mai vine la intalnirea initiata de PNL

0
751
scaune-libere

scaune-liberePresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, dupa sedinta BPC, ca UDMR a anuntat, dupa sedinta Coalitiei de luni dimineata, ca nu mai vine la intalnirea initiata de formatiunea sa, desi initial confirmase participarea, el apreciind ca acest lucru s-a intamplat sub presiunea si amenintarea PDL.

 

„Din informatiile pe care le am in acest moment, desi UDMR confirmase participarea la aceste discutii, azi, in urma intalnirii de la Coalitie, UDMR a anuntat ca nu mai vine. Este foarte limpede ca a facut acest lucru sub presiunea, sub amenintarea PDL „, a spus Antonescu.

El a aratat ca toate formatiunile politice parlamentare, inclusiv grupul minoritatilor, au confirmat participarea, in afara de PDL, caruia UDMR i s-a adaugat luni dimineata.

„Dupa cum am spus, toti anuntasera prezenta (cu exceptia PDL, n.r.). Cei de la UDMR s-au recuzat intre timp”, a spus Antonescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, declarase, luni, inaintea sedintei BPC, ca toate partidele parlamentare, cu exceptia PDL, au anuntat ca vor da curs invitatiei lansate de PNL, el precizand ca obiectul intalnirii vizeaza discutarea mecanismelor politice care privesc evolutia Romaniei in urmatorii ani.

Antonescu le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) si Varujan Pambuccian (minoritati), invitandu-i la dialog si propunand ca prima intalnire sa aiba loc luni, 15 noiembrie. (Sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here