ANFP instruieste si in 2011 functionarii publici – primul seminar va avea loc la Cluj – Napoca

0
696

Agentia Nationala a Functionarilor Publici, in colaborare cu Institutia Prefectului judetul Cluj organizeaza in perioada 16 – 18 martie, in Cluj – Napoca, la Hotel Victoria, seminarul regional cu tema „Managementul resurselor umane in functia publica”.
Scopul organizarii seminarului consta in imbunatatirea calitatii actului administrativ si in ridicarea standardelor de conduita a functionarilor publici.

Evenimentul continua seria intalnirilor regionale de acest gen, demarate inca din anul 2009, fiind conceput in functie de nevoile specifice ale institutiilor si autoritatilor publice de la nivel local. La acest seminar, la care nu sunt percepute taxe de participare sunt invitati reprezentanti ai administratiei publice locale si ai serviciilor deconcentrate din judetele Cluj si Salaj.
Dezbaterile din cadrul seminarului vizeaza aspecte ale imbunatatirii sistemului administratiei publice din perspectiva functiei publice si clarificari cu privire la: etica, integritatea si disciplina in functia publica, intocmirea dosarului profesional, promovarea, avansarea, transformarea posturilor, structuri organizatorice, avize etc.
in prima zi a seminarului va avea loc si o conferinta de presa sustinuta de catre Presedintele ANFP, domnul Andras SZAKAL si de catre Prefectul judetului Cluj, domnul Florin Vasile STAMATIAN, in cadrul careia vor fi abordate teme de actualitate pentru administratia publica locala.
De mentionat ca, din anul  2009 si pana in prezent ANFP a organizat 11 astfel de evenimente, oferind consultanta de specialitate, in mod gratuit, pentru aproximativ 1000 de reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor publice locale, din jumatate din judetele tarii.
“Resursa umana bine pregatita din administratia publica garanteaza furnizarea unui serviciu public eficient, de aceea, continuam si in acest an organizarea seminariilor regionale, pentru instruirea continua a functionarilor publici, in acord cu schimbarile legislative survenite ”, a precizat domnul Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here