ANFP formeaza absolventii Bursei Speciale „Guvernul Romaniei”

0
715

Agentia Nationala a Functionarilor Publici informeaza ca, in data de 28.10.2011, va avea loc deschiderea Programului intensiv de pregatire si integrare in domeniul administratiei publice din Romania destinat beneficiarilor bursei speciale „Guvernul Romaniei” si a Programului intensiv de formare specializata in vederea accederii la statutul de manager public destinat absolventilor bursei speciale „Guvernul Romaniei”.

Obiectivul general al formarii vizeaza dezvoltarea competentelor participantilor pentru a dobandi abilitatile necesare integrarii in sistemul administratiei publice din Romania.

La programele de formare in domeniul administratiei publice, structurate in module de formare si stagii de practica, participa un numar de 30 de cursanti.

“Beneficiarii Bursei Speciale „Guvernul Romaniei” trebuie sa urmeze un program de formare in cadrul ANFP, pentru a putea fi plasati in institutii publice ca manageri publici sau in functii de conducere si raspundere, dupa caz. in acest context, ii asigur pe acestia de implicarea Agentiei pentru ca intreg procesul sa fie incununat de reusita, in beneficiul administratiei publice romanesti”, a subliniat domnul Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here