ANFP evalueaza exemplele de succes din administratia publica

0
949

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) informeaza ca in data de 26 august 2011 s-a incheiat perioada de inscriere la cea de-a IV-a editie a competitiei celor mai bune practici in administratia publica din Romania. in prezent se deruleaza etapa de evaluare a proiectelor, realizata de catre reprezentanti ai societatii civile, ai mediului academic si ai mass-mediei.

Precizam ca institutii si autoritati ale administratiei publice centrale si locale (ministere, institutii ale prefectului, consilii judetene, primarii, servicii publice deconcentrate) au inscris in competitie un numar de 43 de proiecte. Dintre acestea, 10 proiecte au fost inscrise pentru pilonul I – Modernizarea administratiei publice prin promovarea egalitatii de sanse si nediscriminarii, 23 pentru pilonul II – imbunatatirea serviciilor publice prin managementul orientat spre satisfactia beneficiarilor si 10 pentru pilonul III – Dezvoltare locala prin parteneriate si voluntariat.

Cele mai bune exemple de buna practica vor fi incluse intr-un Ghid de bune practici si vor fi premiate in cadrul Conferintei „Inovatie si calitate in sectorul public” – editia a IV-a, eveniment organizat de ANFP in noiembrie 2011.

“Doresc sa felicit institutiile si autoritatile administratiei publice pentru ca si-au inscris proiectele in competitia bunelor practici, numarul crescut al aplicatiilor, demonstrind, inca odata, ca in administratia romaneasca se deruleaza proiecte de mare succes. Vom promova si premia exemplele de reusita ale colegilor nostri in cadrul conferintei internationale ce va avea loc in luna noiembrie”, a precizat domnul Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

Directia Comunicare si Relatii Internationale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here