Andrzej Wronski preia rolul de Managing Director al P3 România

0
700

 

 

București, România | 20 iunie 2023 Andrzej Wronski, Group Head of Asset Management al P3 Logistic Parks, va prelua funcția de Managing Director pentru P3 România începând cu data de 1 iulie 2023 de la Sînziana Pardhan, care a decis să se retragă după șase ani în care a condus operațiunile P3 în țară. În acest rol, Andrzej va fi responsabil de conducerea direcției strategice a companiei și de asigurarea de servicii de înaltă calitate pentru clienți. Această nouă funcție completează aria sa curentă de responsabilități.

 

Frank Pörschke, CEO P3 Logistic Parks: „P3 deține un portofoliu solid de active, cu grad de ocupare ridicat și o echipă puternică în România. Vom continua să ne concentrăm pe consolidarea activelor deținute și pe dezvoltarea relațiilor cu chiriașii noștri. Numirea lui Andrzej și experiența sa vastă ne oferă încrederea totală că avem echipa potrivită și structura necesară pentru a ne îndeplini obiectivele pentru activitatea din România. Îi mulțumesc Sînzianei pentru rezultatele și activitatea de succes din ultimii ani și îi doresc toate cele bune.”

 

Andrzej Wronski, Group Head of Asset Management P3 Logistic Parks: „Sunt onorat să preiau acest nou rol și conducerea activității P3 în România. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu echipa noastră de profesioniști talentați și să oferim în continuare serviciile excepționale pe care clienții noștri sunt obișnuiți să le primească de la noi.”

 

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 Logistic Parks România: „Sunt recunoscătoare pentru cei șase ani în care am avut privilegiul de a lucra în cadrul P3, ani plini de frumoase provocări și satisfacții profesionale și sunt mândră de realizările pe care echipa extrem de talentată din România le-a avut  în această perioadă. Sunt încrezătoare că sub conducerea lui Andrzej compania va continua să aibă rezultate foarte bune și doresc să transmit conducerii și minunatei echipe P3 toate gândurile bune pentru viitor.”

 

În anul 2022, P3 Logistic Parks a finalizat tranzacții în valoare totală de aproape 100.000 m2, peste o treime dintre acestea reprezentând prelungiri ale contractelor existente. Companiile de logistică reprezintă jumătate din noile contracte încheiate în cursul anului trecut, dar s-au alăturat și alte noi industrii în comunitatea de chiriași a parcului, cum ar fi cele de tehnologie și servicii de curierat. În acest an, dezvoltatorul a semnat un contract de închiriere cu o companie dintr-un domeniu nou de activitate în parc, cel al producției ușoare.

 

P3 Bucharest A1 este unul dintre cele mai complexe parcuri logistice din România, oferind o gamă largă de beneficii și servicii pentru clienți și angajații acestora: transport public cu trenul, restaurant cu autoservire, terminal feroviar privat, stație privată de înaltă tensiune, stații de încărcare electrică pentru autoturisme, unități de cazare pentru muncitori, spații de depozitare cu temperatură controlată și birouri moderne.

 

***

 

Media contact

The Public Advisors

Adelina Ionașcu

Mob: +40 753 047 591

[email protected]

 

Despre P3 Logistic Parks

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 7,6 milioane m² de active în administrare și un portofoliu extins de terenuri de 1,9 milioane m² pentru dezvoltare ulterioară. P3 are activități comerciale în 11 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central la Praga, P3 are peste 250 de angajați în 11 birouri din orașe europene cheie, oferind servicii integrate de dezvoltare, active și management al proprietății. Pentru mai multe informații despre P3, vă rugăm să vizitați www.p3parks.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here