Anca Rarău, directorul executiv de marketing al BCR, va prelua din luna iulie postul de Consilier al Presedintelui

0
1317

Începând cu luna iulie a.c., Anca Rarău, directorul de marketing al BCR va prelua functia de Consilier al Presedintelui. Odata cu aceasta decizie, la solicitarea sa, Anca Rarău se va reloca in Cluj, orasul natal, iar Ionut Stanimir, directorul de comunicare al bancii, va asigura si coordonarea interimara a directiei marketing.

Anca Rarău are o experienta de peste 20 de ani in marketing, alaturandu-se Bancii Comerciale Romane in toamna anului 2012. De-a lungul carierei a coordonat proiecte de anvergura si a obtinut, impreuna cu echipele aflate sub conducerea sa, premii si distinctii pentru eficienta campaniilor realizate, remarcandu-se prin strategii si initiative de marketing care au constituit premiere in piata.

Absolventa a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, Facultatea de Stiinte Economice, avand un EMBA la Conservatoire Nationale des Arts et Métiers din Paris si un master acordat de Academia de Studii Economice Bucuresti, Anca Rarău isi va continua activitatea in zona de consiliere si strategie de brand.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 510 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

* *

BCR – Comunicare Externă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here