ANAF: Proiect pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice

0
1534

ANAF (Agenția Naționalã de Administrare Fiscală) zice că derulează un Proiect pilot privind stimularea conformãrii voluntare dedicat persoanelor fizice.
Într-un comunicat al instituției se arată că Fiscul, va intensifica activitãțile de îndrumare și asistențã în domeniul fiscal, „manifestandu-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin”.
Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informãri către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare și asistență în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligațiilor declarative și de plată.
Pentru a beneficia de asistență în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la nr. 031.403.91.60.
Pentru a solicita informații personalizate privind situația fiscalã, contribuabilii pot utiliza serviciul Spațiul Privat Virtual.
Deocamdată, ANAF, și prin acest comunicat dovedește aceeași linie birocratică, limitată, entralistă și lipsită de pragmatism, dovedind căt de adânc este anchilozată instituția.

Vlad T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here