AMCOR despre “Rolul consultantului in management”

0
716

Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR) organizeaza pe data de 11 noiembrie 2011 conferinta “Rolul consultantului in management”. Evenimentul va avea loc in sala Le Diplomate, a hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.
Conferinta, structurata in trei sesiuni interactive, se adreseaza practicienilor din domeniul consultantei in management, dar si partenerilor din mediul public si privat.

in cadrul evenimentului vor fi dezbatute urmatoarele teme: rolul consultantului  in relatia sa cu institutiile financiar bancare si cu autoritatile care gestioneaza fonduri publice, precum si onorariile din consultanta si etica profesionala.
Evenimentul va fi deschis de dl. Mihai Svasta, presedintele in exercitiu al AMCOR, prezentarea dumnealui avand tema “Inteligenta, Metoda si Pragmatism”. Invitatul special al evenimentului, dl. Ezio Lattanzio, presedintele Federatiei Europene a Asociatiilor de Consultanta (FEACO), va vorbi despre “Tendintele de pe piata europeana de consultanta”.
De asemenea, conferinta marcheaza si transferul conducerii Asociatiei catre noul presedinte, dl. Sorin Caian, care isi va incepe mandatul imediat dupa data de 11 noiembrie a acestui an, si care va prezenta participantilor la eveniment viziunea sa referitoare la “Contributia AMCOR in definirea pozitiei consultantei in management in Romania.”
Pe agenda conferintei sunt inscrise si discutii referitoare la Standardul european pentru serviciile de consultanta in management, EN 16114: 2011, standard ce va fi lansat oficial pe 9 noiembrie 2011, la Bruxelles, precum si concluziile cercetarii de piata “Consultanta – inger sau Demon?”, derulata de AMCOR in perioada aprilie – iunie 2011.
Participarea la eveniment este libera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here