Am racoare si confort sporit in locuinta cu aerul conditionat modern de la Daikin

0
1715

 

Inca de cand m-am mutat in noul apartament am avut o problema in special vara: era prea cald in casa. In vechiul apartament aveam ceva mai multa racoare si un aer conditionat deja montat, aici nu aveam nimic. Ca sa evit caldurile prea mari si sufocarea aferenta din zilele in care soarele era prea puternic mi-am cautat rapid un aer conditionat performant.

 

Dupa indelungi cautari m-am oprit la aparatele de aer conditionat Daikin. Am preferat marca Daikin pentru ca am avut inainte un tip mai simplu de aer conditionat de la ei si s-a descurcat bine. Modelul pe care l-am comandat si l-am montat rapid isi adapta capacitatea de racire sau incalzire, daca se folosea si iarna, la conditiile de afara si eficienta energetica era foarte buna.

 

Eu am ales un aer conditionat de 18000 BTU pentru ca apartamentul in care locuiesc este destul de mare si caldura din timpul verii e foarte puternica in toata locuinta.

 

Pe langa garantia de trei ani la aparatele de aer conditionat Daikin aparatul meu a venit cu un panou plat si modern, cu functii diverse care asigura un confort sporit in locuinta cu un consum minim de energie electrica. Fluxul de aer a fost distribuit uniform in intreaga locuinta gratie functiei de baleiere verticala, aerul conditionat este silentios, nu face zgomot, abia daca se aude cand functioneaza.

 

Aerul conditionat cumparat elimina bacteriile si mirosurile neplacute din aer, introduce in casa aer filtrat si curat de fiecare data, vara se simte o schimbare notabila de cand il folosesc. Ceea ce mi-a placut in mod special la el a fost designul si constructia sa foarte solida, materialele de calitate si filtrarea foarte buna, rezistenta la o functionare continua pe o perioada mai lunga de timp.

 

Per total investitia facuta a fost una foarte buna, acum vara nu mai am probleme, imi pot desfasura activitatile in ritmul dorit si noaptea pot dormi linistit stiind ca am o atmosfera placuta in camera si racoarea pe care toti si-o doresc pe timpul verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here