Altex deschide un nou magazin în Craiova

0
753

 

Altex România își extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin deschiderea unui nou magazin Altex în cea mai nouă zona comercială a Olteniei – Craiova Promenada. Magazinul, situat în Calea Severinului nr. 61 (vizavi de Dedeman) este dispus pe două etaje și se deschide joi, 5 octombrie, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de 2.700 mp. În perioada 5 – 11 octombrie, clienții vor putea beneficia de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Craiova Promenada.

 

Noul magazin dispune de un stoc variat de aproximativ 50.000 de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. În ziua deschiderii, Altex oferă 150 de boxe portabile cadou pentru primii 150 de clienți care fac cumpărături de peste 500 lei.

 

Extinderea lanţului de magazine Altex reprezintă un pilon esențial al strategiei de dezvoltare a companiei, care se concentrează pe accesul rapid şi convenabil la o gamă diversificată de produse, cu cel mai bun raport calitate-preţ. Totodată, retailerul electro-IT furnizează servicii de calitate, cum ar fi politica 2x diferența, livrarea în doi oameni sau transportul gratuit pentru comenzile online.

 

„Deschiderea noului magazin din Craiova reflectă angajamentul nostru de a livra tehnologie de ultimă generație, la cel mai mic preț din România. Orașul Craiova este în continuă dezvoltare, iar comunitatea de acolo poate beneficia de suportul tehnologic care promovează progresul, a menționat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

 

În ziua inaugurării, noul magazin Altex din Craiova va funcționa la program obișnuit, de la 10:00 la 22:00. Toți cei care vor vizita magazinul  pe 5 octombrie vor fi așteptați cu surprize, precum modelare baloane și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar cei prezenți se vor bucura și de un spectacol în ritmuri braziliene cu Barbarossa Samba Group.

 

Pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 5 – 11 octombrie, pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Craiova Promenada.

 

 

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

 

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

 

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

 

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here