ALT Transport – solutia ideala pentru cei care doresc inchieri auto

0
1357

Piata internationala a serviciilor de transport pentru persoane este in continua crestere.

De aceea, Romania a acordat o atentie deosebita acestor aspecte, inca din urma cu 15 ani, atunci cand a luat nastere compania ALT Transport, care functioneaza si in prezent si care isi imbunatateste permanent serviciile pentru a venit in intampinarea nevoilor clientilor si pentru a le oferi acestora cele mai inalte standarde de calitate, confort si siguranta.

Cu peste 50.000 de clienti in fiecare an si peste 3.500.000 de kilometri parcursi, flota pentru inchirieri auto Otopeni pusa la dispozitie este alcatuita din autovehicule sigure si confortabile, care sunt si foarte spatioase si rapide. Au in dotare echipamente de ultima generatie, insemnate in creditul premium si dispun si de o serie de functionalitati conexte precum aer conditionat sau incalzire la nivel superior. Motorizarile sunt economice, astfel ca si preturile sunt pe masura.

Rezervari

Rezevarile pot fi realizate online, cu selectarea tipului de rezervare dorita, dar si cu disponibilitatea completarii unui formular tip, in care trebuie precizate toate aspectele importante ale calatoriei. Pentru o rezervare normala, preturile incept de la 80 de lei, cursele sunt regulate si urmaresc un anumit program, iar transportul se face in minivan-uri, care au o capacitate de 8 persoane. Clientul poate fi ridicat de unde doreste.

Cei care doresc o calatorie privata vor apela la oferte personalizate, unde calatoria se desfasoara intr-un autovehicul privat, cu sofer si care urmareste un program ce se muleaza pe nevoile si dorintele clientului.

In cea de-a treia categorie intra rezervarile de tip VIP. Pentru acestea, transferul se face cu automobile de lux, iar ofertele sunt personalizate, in functie de cerinte si preferinte. Transferul se face non-stop, fiind influentat exclusiv de nevoile si dorintele clientului care solicita acest serviciu. Pe langa acest aspect, clientii beneficiaza si de cele mai inalte standarde de confort si calitate. Pentru a apela la un astfel de serviciu, utilizatorul nu trebuie decat sa intre in contact cu operatorii care ii vor formula o oferta personalizata, special pentru nevoile lui.

Varianta transportului economic este una destul de populara. Aceasta organizeaza constant curse ce pornesc din Constanta si se indreapta catre aeroporul Henri Coanda si invers, pe parcursul intregii zile. Principalul avantaj al acestui tip de transport este acela ca persoana care apeleaza la aceste servicii va fi transportata direct in locul in care are nevoie (casa, hotel, birou, aeroport).

Rezervari corporate

Flota diversificata a acestei companii, ii permite sa ofere servicii de specialitate si in cazuri de team building-uri, transferuri, deplasari in strainatate sau circuite turistice, dar si evenimente scolare si extrascolare. Autovehiculele ce compun flota ALT Transport sunt supuse normelor RAR, astfel ca pot fi folosite in conditii de maxima siguranta, devenind mijloace de transport optime pentru cei care vor sa opteze pentru inchirieri spre Otopeni.

Despre ALT Transport

ALT Transport este o companie cu 15 ani de experienta in piata serviciilor de transport. Principalul obiectiv al acestei companii este acela de a veni in sprijinul clientilor care au nevoie de solutii sigure si practice de facilitare a transportulu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here