Allview anunță lansarea smartphone-ul Soul X10, primul telefon cu asistent vocal AVI cu ChatGPT integrat, vocalizat în limba română

0
824

_______________________________________________________________

 • AVI, asistentul vocal în limba romană, utilizează acum un model de limbaj natural antrenat de inteligența artificială. Integrarea ChatGPT îi permite să înțeleagă contextul conversației și să ofere răspunsuri și informații de calitate superioară în timp real, indiferent de subiectul discuției.
 • Din punct de vedere hardware, noul Soul X10 va surprinde utilizatorii printr-un sistem Triple Camera, design captivant, procesor puternic și Android™ 13.

Barcelona, 28 februarie 2023. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță în cadrul evenimentului MWC Barcelona 2023 lansarea smartphone-ului Soul X10, primul telefon care are integrat ChatGPT în AVI, asistentul vocal lansat de către Allview în urmă cu 6 ani și actualizat în mod constant.

AVI ChatGPT este cea mai nouă tehnologie care apare din dorința Allview de a oferi soluții inovatoare clienților săi. Cu AVI, primul asistent vocalizat în limba română și engleză, combinat cu ChatGPT, un asistent virtual programat să furnizeze răspunsuri de calitate, rapide, în formă de text dintr-o gamă largă de subiecte, utilizatorii pot beneficia acum de soluții vocale și scrise adaptate contextului.

Pe lângă multiplele funcționalități pe care le oferă, precum informații vocalizate despre mesajele și notificările primite, știri de interes sau afișarea de clipuri video pe diferite subiecte,  AVI provoacă acum utilizatorii la conversații antrenante. AVI poate ajuta utilizatorii în multe moduri, cum ar fi:

 • Răspunsuri rapide și precise la întrebările utilizatorilor, indiferent de subiect.
 • Crearea de conținut pentru diferite scopuri, cum ar fi articole, eseuri, discursuri sau chiar poezie.
 • Îmbunătățirea abilităților de scriere prin verificarea și îmbunătățirea calității textelor scrise de utilizatori, oferind sugestii de stil, vocabular și gramatică.
 • Învățare și educație: AVI ChatGPT poate fi folosit ca o resursă de învățare, oferind explicații și răspunsuri la întrebări legate de diverse subiecte. Poate ajuta elevii și studenții să obțină informații suplimentare și să își lărgească orizonturile prin răspunsurile sale detaliate și adaptate la nevoile lor specifice.
 • Poate fi folosit pentru a primi recomandări de cărți sau filme, în funcție de preferințele utilizatorului.
 • Poate ajuta utilizatorii să găsească răspunsuri la întrebări despre orice subiect, de la istorie la știință și tehnologie.
 • Poate fi folosit pentru a genera idei pentru compuneri sau proiecte de cercetare.
 • Poate ajuta utilizatorii să învețe o limbă străină, oferind traduceri și sugestii de vocabular.
 • Poate ajuta turiștii să planifice vacanțe și călătorii, oferindu-le informații despre destinații, atracții, mâncare și cazare.
 • Poate fi utilizat pentru a efectua sarcini repetitive și pentru a furniza informații suplimentare despre produse sau servicii.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea noului smartphone Soul X10, o apariție deosebită pe piața telefoanelor inteligente la prețuri accesibile, un pas important în evoluția brandului care arată angajamentul nostru continuu de a oferi soluții inovatoare clienților noștri. Implementarea inteligenței artificiale la cel mai înalt nivel în asistentul vocal AVI este un pas firesc, care ne permite să oferim o experiență de utilizare complet nouă și captivantă pentru clienții noștri.”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Noul smartphone Soul X10 se remarcă printr-un design modern, cu linii fine și precis conturate. Acesta este disponibil în două culori: Black Sparkle și Gold Sparkle. Sticla texturată de pe spatele telefonului adaugă o notă luxoasă design-ului.

Soul X10 este dotat cu un sistem de trei camere, dintre care cea principală de 48 MP. Senzorul camerei principale, Sony IMX582 PDAF F/1.79, folosește tehnologia Quad Bayer, care oferă o experiență fotografică superioară, prin culori realiste, detalii fine, luminozitate îmbunătățită, focalizare imediată și imagini clare.

Smartphone-ul vine cu versiunea Android™ 13, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de accesare mai rapidă a conținutului dorit. Noua versiune oferă multiple modalități de personalizare ale ceasului, notificărilor, ecranului, culorilor, albumului și altele. Pentru o productivitate remarcabilă, utilizatorii au posibilitatea să selecteze tipul notificărilor pe care doresc să le primească, precum și limba de utilizare pentru fiecare aplicație accesată. Procesorul MediaTek Octa-Core alături de memoria RAM de 6GB DDR4, contribuie la îmbunătățirea funcționalității și reducerii consumului de energie a bateriei, asigurând astfel o experiență de utilizare consistentă, susținută și o durată de viață sporită a bateriei.

Disponibilitate

Soul X10 este disponibil pentru precomandă pe site-ul https://www.allview.ro/soulx10/  la prețul de 799 lei.
Livrările vor începe din data de 21 aprilie 2023.

###
Despre Visual Fan

Visual Fan (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc si deținătoarea brandului Allview, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, urmăriți paginile companiei de pe Facebook, YouTube și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here