AGERPRES a lansat fluxul gratuit de știri în limba maghiară

0
1126

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat miercuri, 5 octombrie 2016, după aproximativ 25 de ani de pauză, fluxul de știri în limba maghiară, ce poate fi accesat în mod gratuit la link-ul: https://goo.gl/WafGLS.

Fluxul se adresează publicațiilor în limba maghiară din România și de peste hotare, instituțiilor publice, precum și vorbitorilor nativi de limbă maghiară din întrega lume, care doresc să fie la curent cu cele mai importante știri ale zilei din domeniile: politică, economie, justiție, social, sci&tech, sănătate, externe, cultură, mediu, sport sau lifestyle.

Fluxul de știri în limba maghiară este un pas important în evoluția Agenției Naționale de Presă, AGERPRES definindu-se astfel, mai accentuat, drept agenție de presă cu public și importanță regionale”, a declarat directorul general al Agenției Naționale de Presă, Alexandru Giboi.

AGERPRES își continuă astfel misiunea de a informa prompt și obiectiv, oferind presei din România și de peste hotare posibilitatea de a se conecta în permanență la materiale jurnalistice echidistante și corecte.

De asemenea, materialele de presă și comunicatele în limba maghiară pot fi trimise la adresa de e-mail a redacției: [email protected].

Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

Agenția Națională de Presă AGERPRES

Biroul Comunicare, Branding şi Relații Internaționale

E-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here