AFI Europe a inchiriat deja jumatate din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5

0
1229
inchirieri spatii birouri in Bucuresti

AFI Europe a semnat contractele de pre-inchiriere pentru 16.000 de metri patrati din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5, din apropierea mall-ului din Cotroceni, atingand astfel o rata de ocupare de 50% la inceputul acestui an, anunta Mediafax.

A patra si a cincea faza a proiectului de birouri AFI Park vor fi livrate peste doua saptamani, cand primii chiriasi vor prelua spatiile si vor demara operatiunile, potrivit unui comunicat al companiei.

„Cameron, unul dintre chiriasii din AFI Park 1, se va extinde si isi va reloca birourile in AFI Park 4&5. Celelalte trei companii care au semnat contracte de pre-inchiriere pentru spatii din cele doua cladiri provin din industria IT&C. SII Romania, o companie specializata in oferirea de servicii si solutii tehnologice pentru firme medii si mari, a inchiriat 3.000 mp la etajul 10 al cladirilor de birouri, in timp ce o suprafata de 3.000 mp va fi ocupata de un nou jucator important pe piata de IT&C din Romania. Aditional, cateva mii de metri patrati sunt preluati de catre ORTEC Central & Eastern Europe, sucursala regionala a companiei olandeze ORTEC, specializata in solutii software pentru planificare avansata si optimizari. Parterul va fi ocupat de restaurantul italienesc Trattoria Uno”, se arata in comunicat.

Cererile specifice din partea companiilor din industria IT&C sunt o suprafata a etajului de 3.000 mp si o inaltime de 2,8 m intre podea si tavan.

AFI Park include 5 cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de peste 70.000 de metri patrati, aflate in proximitatea centrului comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp inchiriabili). Complexul are 152.000 mp de spatii inchiriabile.

AFI Park a devenit hub-ul de IT&C pentru companii internationale precum Electronic Arts, grupul TELUS International, Endava Romania, cu sediul central in Marea Britanie, Microchip Technology, Sparkware Technologies si Cameron Romania, parte din grupul Cameron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here