Afacerile Optical Network, operatorul lantului de retail OPTIblu, au crescut cu peste 36% in 2015 fata de 2014

0
2446

Optical Network, liderul pietei de optica medicala din Romania si totodata operatorul lantului de magazine OPTIblu, a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de peste 38 milioane lei, in crestere cu 36% fata de anul precedent.

La cresterea afacerilor au contribuit semnificativ atat divizia de retail (+33%) cat si divizia de distributie (+43%).

Rezultatele anului 2015 sunt rodul unui efort conjugat si de durata, orientat pe cresterea performantei de ansamblu a firmei, efort ce a inclus actiuni in zona investitiilor in capitalul uman, in modernizarea si extinderea semnificativa a platformelor de gestiune a datelor si informatizarea fortei de vanzari, in programe de marketing si comunicare, si nu in ultimul rand in deschiderea de magazine noi si modernizarea celor existente. Cea mai recenta deschidere a unui nou magazin in cadrul retelei Optiblu a avut loc in Decembrie 2015 la Craiova, in cadrul centrului comercial Electroputere Mall.

Planurile pentru anul 2016 includ investii de peste 10 milioane lei in expansiunea diviziei de retail prin deschiderea de noi magazine si modernizarea unora dintre magazinele existente. Avem prevazute noi programe de instruire a personalului medical, prin care le vom oferi acces angajatilor la cursuri de perfectionare, in tara si in strainatate, privind tehnici moderne de diagnosticare si tratament, siguranta sanatatii clientilor fiind promisiunea Optiblu. In 2016, vom continua sa directionam bugete insemnate de investii in dezvoltarea softurilor de gestiune a vanzarilor pentru divizia distributie, in dezvoltarea capacitatilor logistice, precum si in extinderea capacitatilor de vanzare in mediul online, pentru a le oferi clientilor nostri experiente de vanzare complete.

Obiectivul principal al companiei pentru 2016 va fi continuarea cresterii cu ritm accelerat. Ne propunem atingerea unui volum total de vanzari de 50 milioane lei, insemnand continuarea ritmului de crestere a afacerii cu peste 30 %, comparativ cu anul precedent ” a declarat Raluca Cimpianu, director executiv Optical Network.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here