Aegon România introduce în portofoliu o asigurare pentru servicii medicale oncologice

0
1074

 

 

Cluj-Napoca, 11 iunie 2019. Compania de asigurări de viață Aegon România, parte a grupului financiar internațional Aegon, își completează portofoliul cu un nou produs dedicat românilor care vor să aibă sprijin financiar şi acces la servicii medicale de calitate. După lansarea serviciului de a doua opinie medicală, Aegon Diagnose.me, compania continuă să investească în dezvoltarea unor asigurări pentru sănătate și aduce pe piață asigurarea Optimist. Aceasta oferă susținere financiară, precum şi de tratament în cazul diagnosticării cu diferite tipuri de cancer.

Reprezentanții Aegon România au decis să lanseze acest produs în contextul în care doar în 2018, peste 83.000 de români au fost diagnosticaţi cu afecțiuni din sfera oncologică, potrivit Global Cancer Observatory (GLOBOCAN), platforma internațională cu cea mai bună actualizare a cifrelor despre cancer. În plus, aceeaşi statistică arată faptul că în fiecare zi 140 de români îşi pierd viaţa din cauza cancerului. Cifra este dublă faţă de cea din 2009.

Asigurarea Optimist a fost realizată în colaborare cu clinicile de radioterapie Amethyst și oferă, în cazul diagnosticării cu orice tip de cancer, un sprijin financiar de 5.000 lei destinat să acopere nevoile imediate ale clienților Aegon, plus acces rapid la tratament specializat în clinicile Amethyst.

Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România: “Cu toții știm, la nivel teoretic, că sănătatea este cea mai importantă. Cu toate acestea, românii continuă să manifeste un interes destul de scăzut pentru cumpărarea unor produse de asigurare medicală. Tendința este să amâni acest moment. Știm, din păcate, din experiența personală a colegilor noștri și nu numai, că atunci când un membru al familiei este diagnosticat cu cancer, ai nevoie repede de bani  pentru diferite costuri care pot apărea –  investigații suplimentare, deplasarea într-o altă localitate, transportul, cazarea și alte cheltuieli
inerente. Asigurarea Optimist oferă exact acest suport: banii pe care să te poți baza la nevoie, plus acces rapid la un tratament personalizat, folosind tehnologii de ultimă generație.”

Pentru tratament, asiguratul Optimist se poate programa rapid, fără liste de aşteptare, la clinicile private de radioterapie Amethyst. Pacientul va fi consultat de specialiştii din clinică  în maximum 72 de ore din momentul programării. Cazul fiecărui pacient va fi analizat de o echipă medicală multidisciplinară. Dacă asiguratul este contribuabil la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în momentul accesării serviciilor medicale, va putea urma tratamentul specific oncologic decontat de către stat în cadrul clinicilor private Amethyst. Condiţiile în care pacientul este diagnosticat şi tratat sunt la cele mai înalte standarde. Clinicile dispun de tehnologie medicală de ultimă generaţie şi oferă clienților Aegon accesul la şedinţe de consiliere psihologică şi la consultaţii de nutriţie personalizate fără costuri suplimentare.

 

 

 

 

 

 

Asigurarea Optimist are un cost de 135 lei pe an și este distribuită prin intermediul brokerilor de asigurări care sunt parteneri ai Aegon România: Campion Broker, Safety Broker, Inter Broker, Zurich Broker şi Transilvania Broker. În prezent, echipa Aegon România lucrează la dezvoltarea de noi variante ale asigurării Optimist, pentru a fi siguri că aceasta răspunde optim nevoilor tuturor tipurilor de clienți.

Pentru a putea beneficia de această asigurare, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18 și 64 ani și să nu fi avut boli de natură oncologică, diagnosticate până în momentul încheierii poliței de asigurare. Mai multe detalii despre acest produs se găsesc pe site-ul Aegon România: https://www.aegon.ro/RO-Homepage-Viata/Produsele-noastre/asigurarea_Optimist/.

###

 

Despre Aegon

Aegon România face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de peste 170 de ani și este prezent în mai mult de 20 de țări. În total, cei peste 28.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America.

Aegon a intrat pe piața din România în 2007 prin divizia de pensii private și, în 2008, prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon România are peste 900.000 de clienți și 130 de angajați.

 

Despre Amethyst

 

Clinicile de radioterapie Amethyst oferă servicii medicale de calitate excelentă şi utilizează cele mai recente tehnologii dezvoltate în domeniu pentru tratarea pacienţilor care suferă de afecţiuni oncologice. Echipa medicală beneficiază de sprijinul Prof. Dr. Ion Christian Chiricuță, specialist reputat, cu experienţă de peste 30 de ani în domeniul radioterapiei, în Germania.

Primul centru Amethyst a fost deschis în 2012, în apropierea Bucureștiului și este singurul Centru de Radioterapie din România, care utilizează pentru toţi pacienţii trataţi tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă şi performantă soluţie de tratament a cancerului. În prezent, în România se găsesc două centre medicale Amethyst, în capitală şi în Cluj-Napoca. Clinica are o reţea de parteneriate în Europa şi Israel, care include centre de excelenţă precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Würzburg din Germania şi Institutul European de Oncologie de la Milano.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here