Adriana Grecu, desemnata CEO al Aon Romania din 01 Iunie 2015

0
908

Aon Romania, sucursala locala a Aon plc (NYSE: AON), lider mondial al furnizorilor de solutii de management al riscului, consultant de resurse umane si servicii de outsourcing, a anuntat astazi ca Adriana Grecu va prelua functia de CEO al Aon Romania incepand cu 1 Iunie 2015.

Adriana s-a alaturat echipei Aon Romania in 2012, ocupand functia de Chief Broking Officer (CBO), iar din Decembrie 2014 a fost desemnata CEO interimar al Aon Romania.

Adriana Grecu detine o bogata in piata asigurarilor. In luna martie a.c, calitatile Adrianei au fost recunoscute si de industria de profil, fiind recompensata cu Premiul Special pentru Parteneriat in urma votului acordat de companiile de asigurare din Romania, la Gala Premiile Pietei Asigurarilor organizate de MediaXprimm in Bucuresti.

In perioada de interimat al Aon Romania, Adriana a inceput constructia unei echipe puternice si unite, consolidand valorile companiei, care pune pe primul loc clientii si ridicarea standardelor serviciilor oferite acestora la nivel de excelenta.

“Sunt sigur ca sub conducerea Adrianei, echipa din Romania va fi capabila sa sporeasca valoarea adaugata a produselor si serviciilor noastre in folosul clientilor nostri, contribuind la dezvoltarea afacerilor acestora”, a declarat Lex Geerdes, CEO al Aon Benelux si CEE & CIS.
“Scopul meu pe termen scurt este sa consolidez echipa si sa fortific relatiile cu clientii si partenerii nostri. Personal, consider factorul uman ca fiind esential, impreuna cu expertiza si adaptarea la nevoile clientului. Pe termen mediu si lung, intentionez sa dezvolt o operatiune profitabila, care sa constituie un reper in piata de brokeraj”, a declarat Adriana Grecu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here