adidas prezinta mingile oficiale ale competitiilor europene UEFA 2012/2013

0
776

Bucuresti, 30 august 2012 –  adidas a dezvaluit astazi noile mingi oficiale pentru Liga Campionilor UEFA 2012/2013, Liga Campionilor UEFA Europa  si pentru Super Cupa UEFA 2012.

Finale 12 – Mingea oficiala a Ligii Campionilor UEFA 2012/2013

Mingea oficiala a Ligii Campionilor UEFA, adidas Finale 12, prezinta noi elemente de design si o textura exterioara special creata sa ofere o priza optima in momentul impactului cu aceasta. Finale 12 va fi folosita in toate meciurile din grupe din Liga Campionilor UEFA 2012/2013.

Finale 12, Mingea Oficială a Ligii Campionilor UEFA

Stelele emblematice in culori inedite (alb/lab, lime/violet inchis) au fost create cu scopul de reflecta miscarile precise din teren si zonele geografice europene ce vor fi conectate prin aceasta competitie.

Stelele unite in colturi din partea de sus si jos a mingii, create conform logo-ului Ligii Campionilor UEFA, prezinta coordonatele localitatilor Nyon (Elvetia) si Herzogenaurach (Germania), orasele gazda ale campionatului UEFA si ale adidas, distribuitorul Mingii Oficiale.

In acest sezon, adidas va lansa campania „Are you UEFA Champions League level?”, prin care isi propune sa-i aduca pe fani mai aproape de Liga Campionilor UEFA. Pentru prima data in acest sezon, toate cele trei modele de ghete de fotbal (Predator, adiPure si f50) sunt incluse in aplicatia miCoach, oferindu-le jucatorilor posibilitatea de a-si monitoriza și de a-și analiza activitatea din timpul meciurilor si de a le impartasi fanilor rezultatele pe pagina de Facebook.  

Campania se desfasoara pe toata perioada sezonului si are ca elemente centrale cele trei modele de ghete de fotbal adidas si tehnologia miCoach. José Mourinho, antrenorul Real Madrid CF, si principalii jucatori adidas Leo Messi, Xavi (FC Barcelona) si Bastian Schweinsteiger (FC Bayern Munchen) vor purta cele trei modele de ghete.

Un element important al campaniei „Are you UEFA Champions League level?” consta intr-un plan de training miCoach dedicat fanilor ce le permite acestora sa-si testeze performantele pe toata durata campionatului. Fanii pot accesa programul de pregatire online pe  www.micoach.com/uclgroup si in magazinele adidas sau pe www.facebook.com/adidasfootball si @adidasfootball pe Twitter.

Mingea oficiala a Ligii Campionilor UEFA Europa  

Noua minge oficiala a Ligii Campionilor Europa 2012/2013 este prevazuta cu aceeasi tehnologie folosita cu succes pentru prima data la dezvoltarea mingii Tango 12 pentru UEFA EURO2012™.
Designul deosebit include culorile logo-ului UEFA Europa (rosu/galben) si, de asemenea, prezinta o intrepretare stilizata a trofeului Ligii UEFA Europa.
Mingea oficială a Ligii UEFA Europa 2012/13

Mingea Oficiala a Super Cupei UEFA

Chelsea FC, campioana Ligii Campionilor UEFA, si Club Atlético de Madrid, campioana Ligii UEFA Europa 2011/12, se vor intrece maine pentru Super Cupa UEFA, care are loc la Monaco. Mingea oficiala a fost creata folosind aceeasi tehnologie a mingii Tango 12 si prezinta un design in concordanta cu logo-ul competitiei si cele doua culori ale finalistilor, albastru si rosu.
Mingea oficială a Super Cupei UEFA 2012

Finale 12, mingea oficiala a Ligii Campionilor UEFA, si mingea oficiala a Ligii UEFA Europa poate fi achizitionata din magazinele adidas, de la distribuitorii parteneri si de pe site-ul www.adidas.com/shop. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile adidas, vizitati news.adidas.com sau accesati pagina de Facebook www.facebook.com/adidasfootball sau profilul de Twitter @adidasfootball.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here