Ada Maria Ileana, Miss International Romania, a organizat un workshop caritabil cu ocazia Crăciunului pentru copiii lipsiți de posibilități materiale din Sintești

0
1360

 

Ada Maria Ileana pune bazele unui ONG care militează pentru politici educaționale de calitate

 

Educația mea este principalul meu atu, iar frumusețea și carisma nu ar fi fost suficiente pentru a-mi aduce succesul de azi

 

 

 

 

 

Ada-Maria Ileana este Miss International România 2021/22 și urmează să ne reprezinte țara la cea de-a 60-a ediție a Miss International, toamna următoare, în Japonia. Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, acest concurs este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. La acest nivel înalt se punctează mult mai mult decât aspectul fizic, căci vorbim de un cantonament internațional de aproximativ 3 săptămâni. Se caută o femeie elegantă, inteligentă, carismatică, o voce a generației ei în lume.

Ada are 24 de ani, este din București și își termină Masteratul în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De 5 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Munca sa cu copiii a determinat-o să își dorească să îmbunătățească sistemul educațional din România. Astfel, ea pune bazele unui ONG care militează pentru politici educaționale de calitate. Ada a mai reprezentat anterior România la două concursuri internaționale de frumusețe: Miss Tourism World 2018 (China) și Miss Tourism International 2018 (Malaezia), unde a și câștigat un titlu internațional.

În acest an, Ada se pregătește pentru competiție, dar dorește ca titlul de Miss International România să însemne mai mult. Așa că Ada organizează acțiuni caritabile, menite să îi ajute pe copiii din mediile defavorizate, cu acces redus la o educație de calitate. Chiar cu ocazia acestor Sărbători, ea a organizat un workshop caritabil, unde a predat engleză cu scopul a strânge bani pentru copiii lipsiți de posibilități materiale din Sintești (Jud. Ilfov). În această localitate, rata abandonului școlar are cote alarmante din cauza lipsurilor materiale.

 

Cu acești bani și prin alte donații primite, Ada a cumpărat rechizite, haine, jucării, dulciuri și fructe pentru copii. Apoi, i-a vizitat pe aceștia pentru a le oferi cadourile, dar și pentru a le vorbi despre importanța educației. ”Consider că educația mea este principalul meu atu, iar frumusețea și carisma nu ar fi fost suficiente pentru a-mi aduce succesul de azi”, subliniază Ada Maria Ileana.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here