Acestea sunt cele mai bune case de pariuri online!

0
1942

Concurența pe piața pariurilor sportive este una mare, iar regulile jocului s-au schimbat radical în urmă cu câțiva ani când a apărut Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

www.bettinginside.ro vă face o radiografie a caselor existente pentru a ști care sunt cele mai bune pentru fiecare nevoie în parte.

Până în anul de grație 2013, giganții Bet365, Bwin și Bet-At-Home au monopolizat piața pariurilor sportive online și intrarea lor în ilegalitate, pentru că nu și-au obținut Licența ONJN, a lăsat un mare gol, care trebuia umplut de urgență. Astfel, toate casele care până atunci activau doar la colțul blocului au intrat repede și pe online, (Stanleybet, Superbet, Casa Pariurilor, etc), iar altele au fost înființate de la zero pentru a satisface nevoile unei clientele uriașe și cu opțiuni dintr-o dată limitate.

Astfel, până azi, 21 de operatori și-au obținut licențe ONJN și implicit dreptul legal de a oferi platforme online pentru pariere. După această explozie a devenit foarte greu pentru pariorul de rând să discearnă unde e mai bine să joace și pe care operator să-l aleagă. Mulți și-au făcut conturi pe la mai multe case de pariuri online, dar un scurt ghid e binevenit dacă vreți să știți care sunt cele mai bune case de pariuri online din România.

 

Opțiunea cashout și aplicațiile pentru mobil trebuie să fie în topul criteriilor pariorilor

În primul rând, pentru a nu vă trezi amendați, e bine să le cunoașteți pe cele legale și asta puteți să vedeți accesând acest link. Apoi, desigur, criteriile de alegere vă aparțin în totalitate în funcție de aspect, modalitate de pariere, câștiguri și tipuri de pariuri oferite.

Betano, este una dintre casele de pariuri online care a intrat cel mai puternic pe piață și care, tocmai pentru că se află la început de drum și vrea să “agate” câți mai mulți pariori oferă cote ceva mai mari decât restul concurenților.

Apoi, foarte important este să vedeți care din casele online au aplicații pentru mobil și care nu, pentru a nu înjura atunci când vreți să pariați în timp ce vă deplasați cu metroul sau în oraș și site-ul merge ca naiba. Ca un exemplu, Stanleybet, Betano și Unibet au astfel de aplicații, în timp ce Superbet, Casa Pariurilor și altele oferă doar o variantă de mobil a site-ului, care merge ceva mai bine decât dacă s-ar încărca varianta desktop.

Un argument solid în alegerea celei mai bune case de pariuri online trebuie să fie pentru orice parior care se respectă posibilitatea de cashout. Asta înseamnă opțiunea de a închide un pariu aflat în desfășurare și care se îndreaptă spre a fi pierdut, recuperând ceva din suma investită. În acest moment, Unibet, Betfair, Netbet, Sportingbet, Betano, 888Sport, Fortuna Bet și Admiral oferă jucătorilor acest avantaj.

Nu în ultimul rând, o casă de pariuri bună se vede și după limita maximă a câștigurilor permise. Acestea pot fi verificate în secțiunile Termeni și Condiții din subsolul site-ului oricărei case online și cu cât suma e mai mare, cu atât e mai mare și garanția că respectiva casă de pariuri e “de treabă”. Unibet oferă cel mai mare câștig individual, 250.000 de lire sterline pe un bilet, bineînțeles echivalentul în lei, restul câștigurilor maxime gravitând în zona a 200.000 de lei, care înseamnă puțin sub 50.000 de euro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here