Accesorizează ținutele tale de iarnă cu cele mai deosebite bijuterii

0
1056

 

Indiferent de anotimp, femeile îşi doresc să fie frumoase şi să arate impecabil. De aceea, pe lângă alegerea unor ţinute care să le avantajeze, este necesară o atenție și asupra bijuteriilor, ele fiind piesele care completează perfect o ținută.

Pe perioada iernii, când asigurarea unui confort termic ar trebui să fie prioritară, alegerea accesoriilor potrivite poate fi una mai dificilă decât de obicei. Acestea se pot agăţa uşor de haine şi se pot rupe sau dimpotrivă, nu vor putea fi văzute. Cu toate acestea, nicio doamnă chic nu va renunţa să poarte bijuterii din aur, ele fiind un etalon al eleganței și al feminității.

Prin urmare, cele care îşi doresc să îşi poată accesoriza ţinutele cu bijuterii preţioase şi deosebite pot alege diferite elemente, precum:

1.   Cercei eleganți de tip şurub

Deşi doamnele pot fi tentate să aleagă cerceii lungi sau cei de tip creole, rotunzi şi foarte mari, aceştia pot fi incomod de purtat la o ţinută de iarnă, fiind posibil chiar să se agaţe sau să fie smulşi cu puloverele voluminoase sau cu fularul.

Drept urmare, cerceii discreţi şi eleganţi, cu şurub sau cu închizătoare englezească sunt ideali în acest context. Se regăsesc numeroase modele elegante de cerceii, cu un design simplu sau mai nonconformist, pentru domnisoarele care abordează un stil vestimentar mai îndrăzneț.

2.   Coliere la baza gâtului sau lungi din aur

Cu toate că în sezonul rece sunt purtate pulovere, ele se pot accesoriza într-un mod elegant cu ajutorul unor coliere din aur elegante. Poate fi abordată și arta layering (suprapunere de lanțuri fine din aur), conturându-se un look actual și elegant.

3.   Broșe din aur

Broșele sunt bijuterii care oferă un plus de autenticitate unei ținute, ele fiind piese elegante, potrivite pentru cardigane, sacouri și alte piese vestimentare deosebite. Pe lângă designul autentic și rafinat pe care îl oferă, broșa poate să joace și rolul de închizătoare pentru un cardigan, fiind un artificiu stilistic des realizat de doamnele care abordează un stil chic, la granița dintre clasic și contemporan.

Concluzii

Accesorizarea ținutelor de iarnă nu este deloc o activitate grea, dacă se aleg piesele potrivite. Ideale în acest context, sunt broșele, colierele cu un design simplu și cerceii din aur de mici dimensiuni. Cu ajutorul lor, îți poți accesoriza creativ ținutele de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here