Acasă tu comanzi! Alege să fii cât de cheesy vrei cu Pizza Hut Delivery

0
2039

Clienții Pizza Hut Delivery pot comanda acum blatul special Cheesy și la orice rețetă de pizza medie din meniu. Acesta conţine o margine delicioasă umplută cu brânză Mozarella, aromată cu usturoi. Blatul Cheesy este parte a seriei de inovaţii special gândite de Pizza Hut Delivery pentru fanii brandului.

La Pizza Hut Delivery, ne place să surprindem, să venim mereu cu acel ceva în plus, care să ne diferențieze și să le ofere clienților noștri cea mai bună pizza la domiciliu. Pentru o masă gustoasă și specială, aceștia pot alege acum blatul Cheesy și pentru rețetele de pizza medie”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Cheesy Crust poate fi comandat pentru orice reţetă de pizza medie sau mare, adăugând pentru dimensiunea medie doar șase lei la preţul pizzei pe blat Tradițional și opt lei pentru pizza mare. Oferta este disponibilă până în luna ianuarie 2017.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

* * * * *

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj – Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here