A V-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania – Noi perspective. Noi Conexiuni. Nenumarate oportunitati.

0
1123

In perioada 19-21 noiembrie, Sibiul devine pentru a V-a oara capitala performantei, gazduind cel mai important eveniment din Romania dedicat managementului performantei: Conferinta Managementul Performantei in Romania.

Conferinta reuseste sa surprinda anual prin diversitatea subiectelor tratate si aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar si prin estimarea tendintelor viitoare in managementul performantei in Romania si la nivel international.

Evenimentul va aduce in fata publicului practicieni de referinta ai domeniului, din cadrul unor companii de top precum: Alcatel Lucent, BRD, Calitop, Dacia Group, FM Logistic, Grupul CityGrill Hewlett Packard, Procter & Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro, Vivre Deco.

Participantii vor asista la 14 sesiuni de prezentari care vor aborda tema managementului performantei la toate nivelurile: organizational, operational si individual, avand totodata posibilitatea de a se implica in dezbateri cu profesionistii invitati in cadrul celor 3 paneluri de discutii.

Venind in completarea experientei de invatare din primele zile, ultima zi a evenimentului va fi dedicata celor 3 workshopuri care se vor desfasura în paralel:

Workshop A – Masurarea Performantei: De la strategie la Indicatori Cheie de Performanta (KPIs)
Workshop B – Imbunatatirea Performantei: Luarea deciziilor pe baza rezultatelor Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs)
Workshop C – Construirea unei culturi orientate spre performanta: Alinierea angajatilor la strategia organizationala.
Conferinta va fi inchisa prin simularea business Friday Night at the ER, avand ca scop dezvoltarea gandirii sistemice si fiind relevanta pentru participantii din orice industrie si arie functionala.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati:

Iulia Man
Coordonator Eveniment
Tel.: +40 770 303 827
Email: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here