A inceput Bookfest! Editura Business Adviser te asteapta cu preturi promotionale!

0
801
editura-ba-carti

editura-ba-carti„Bookfest“, proiect cultural organizat de Asociatia Editorilor din Romania (A.E.R.) si co-finantat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National, se va desfasura intre 25 si 29 mai 2011 in pavilioanele C2 (14), C1 (15), C4 (16), C5 (17) si C6 (C18) ale Complexului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Ce experienta artistica poate fi mai speciala decat muzica buna ascultata intr-o lume a catilor? Bucuria muzicii si a lecturii in acelasi spatiu, in acelasi timp… Armonia va fi deplina!

Ungaria, tara – invitat de onoare, ofera vizitatorilor Salonului de carte doua concerte, sustinute de:

Formatia de muzica veche Codex, care va interpreta Codex Cajoni – muzica europeana culta din secolele XV-XIX cu ajutorul instrumentelor specifice epocii.
Duo de percutie si tambal Bágyi Balázs & P. Szabó Dániel, care vor avea in repertoriu prelucrari de muzica traditionala central si est-europeana (in special maghiara si romana), cu elemente de jazz si de muzica libera.

Organizatorul (A.E.R.) va darui, la randul sau, publicului o serie de concerte ale unor artisti consacrati: Mircea Tiberian, Mike Godoroja & the Blue Spirits, TAXI, Poesis dar va incuraja si performantele artistice ale unor mai tineri muzicieni de jazz din trupa Three for Helen.

ArCuB, Centrul de proiecte culturale al Primariei Municipiului Bucuresti si Partener Principal al Organizatorului, va aduce pe scena Bookfest un recital de dans sustinut de Razvan Mazilu impreuna cu Monica Petrica  si spectacolul de teatru „Cerere in casatorie” de A.P.Cehov.

Teatrul Masca, condus cu profesionalism de actorul Mihai Malaimare va sustine o serie de spectacole pe scenele Bookfest: Gardienii se intorc, Ex Libris, Prostia Omeneasca, Muzeul viu – statui vivante.

Editura BUSINESS ADVISER va asteapta la STANDUL C 08 din PAVILION C4 cu preturi promotionale valabile doar pe perioada targului! Titlurile pe care le puteti achizitona, de la standul editurii, sunt:

Romania dupa 20 de ani,                   autor Mircea Cosea
Prea tarziu. Prea putin. Prea incet.    autor Mircea Cosea
Europa Secreta                                     autor Vlad Hogea
Vitralii Tricolore                                     autor Vlad Hogea
3Trei                                                        autor Alin Tomus
Lacrimile tacerii                                    autor Constantin Munteanu
E.S.P.                                                       autor Simona Trifu
Natiunea, eterna iubire…                    autor Vlad Hogea
Dictatura nulitatilor                                autor Vlad Hogea
Antologia pamfletului romanesc        autor Vlad Hogea

 

Informatii pentru vizitatori:
Intrarea este libera in fiecare dintre cele cinci zile, intre 10:00 si 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here