Evenimente Clubbing: Swedish House Mafia – Take One Documentary Screening

0
681

Studio Martin

Documentarul Take One de Swedish House Mafia se lanseaza la Studio Martin!

Super star-urile Swedish House Mafia (Axwell, Steve Angello si Sebastian Ingrosso) au lansat un documentar care completeaza albumul Until One, intitulat Take One. Lansarea acestuia in Romania va avea loc la Studio Martin, pe 19 noiembrie 2010, incepand cu ora 19:30, odata cu lansarea discului Until One.
Intrarea va fi libera!

Albumul Until One a aparut prin …Virgin Records/ EMI – distribuit in Romania prin Media Services, pe 22 octombrie 2010 si reprezinta o celebrare a exceselor de pe ringul de dans, fiind plin de colaborari inedite, cu nume importante ale scenei muzicii electronice si nu numai.

De asemenea, Until One reprezinta si soundtrack-ul documentarului Take One, care va putea fi vizionat in premiera in Romania pe 19 noiembrie la Studio Martin.

Take One prinde cele mai emotionale, intime si variate momente alte turneului celor trei. Documentarul starneste rasete si dans, dar si emotii puternice. Acesta a fost regizat de Christian Larson si ii urmareste pe cei trei pe o perioada de doi ani in 15 tari si la 285 de evenimente.

Filmul duce spectatorul intr-un rollercoaster care trece prin muzica si show si imbina trei idei, prieteni, artisti si pionieri, insa si trei oameni cu stari emotionale reale. Filmul prezinta DJii din unghiul unui nou rock star.

Teaser-ul documentarului Take One a fost deja vizionat in cateva locatii neconventionale din Londra, iar acum trailer-ul official a fost facut public.

www.swedishhousemafia.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here