92% dintre mămici recomandă prietenilor și rudelor un brand dacă sunt mulƫumite de acesta

0
1669

Un nou STUDIU EXACT Business Solutions, populaƫie feminină utilizatoare de internet:

 

92%  dintre mămici recomandă prietenilor și rudelor un brand dacă sunt mulƫumite de acesta

 

București, 19 Aprilie 2021 – Când vine vorba despre produsele pentru copii, principala sursă de informare la care apelează mămicile este medicul pediatru, imediat următoarea fiind internetul- arată un nou studiu cantitativ realizat de EXACT Business Solutions în martie 2021 (populaƫie feminină, 18-65 ani, mame a cel puțin un copil, mediu urban, utilizatoare de Internet).

 

În cadrul gospodăriei, pentru aproape 60% dintre mamele intervievate, responsabilitatea cu privire la cumpărăturile pentru copii le revine exclusiv lor, în timp ce aproape 40%  beneficiază de ajutorul unei alte persoane.

Calitatea reprezintă principalul aspect căutat de mămici la un brand pentru copii, însa este de asemenea important ca raportul calitate-preƫ să fie unul bun. În acelasi timp, respectivul brand trebuie să inspire incredere.

 

„Mamele reprezintă un grup demografic incredibil de puternic. În acest sens, ne-am întrebat ce anume trebuie să știe brandurile pentru a avea o înțelegere mai bună a modului în care mamele își văd rolurile, activează în mediul online, consumă conținut media și cumpără produse. Mai mult decât atât, ce surse, formate și abordări sunt cele mai eficiente? Studiul de faƫă își propune să răspundă la câteva dintre aceste întrebări, pentru a veni în sprijinul brandurilor care vor sa își înțeleagă mai bine targetul” afirmă Violeta Niculae, Director Executiv EXACT Business Solutions.

 

Este important de luat în calcul pentru brandurile care produc articole destinate copiilor că, în egală măsură (30%), mămicile consultă atât cărți de specialitate, cât și bloguri, respectiv comunități online,  însă majoritatea (77%) cer părerea medicului pediatru atunci când doresc să cumpere produse pentru copii.

De asemena, deși atunci când sunt multumite de un brand, doar 30% dintre mame postează un review pozitiv, cu toate acestea peste 90% dintre ele îl recomandă prietenilor și rudelor, mai arată  studiul.

 

 

 

 

 

Informațiile sunt parte a celui mai nou studiu realizat de EXACT Business Solutions în luna martie 2021. Universul cercetării a fost reprezentat de femei cu vârste cuprinse între 18-65 ani, mame a cel puțin un copil, rezidente în mediul urban și utilizatoare de internet. Volumul eșantionului a fost de 175 respondenți. Aceștia au fost selectați din panelul EXACT Business Solutions, chestionarul fiind administrat online.

 

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii contactaţi:  Violeta Niculae- Director Executiv EXACT Business Solutions

Email: [email protected], telefon: 0726.072.926

 

 

 

 

Despre EXACT Business Solutions

 

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing research şi strategie, EXACT Business Solutions aduce o perspectivă nouă în explorarea insight-urilor consumatorilor, oferind soluții inovatoare adaptate domeniilor de activitate și particularităților fiecărui client ȋn parte. Printr-o abordare 360°, de la gama largă de tehnici și instrumente de cercetare pentru studii calitative și cantitative, serviciile de consultanță, până la adoptarea metodologiei Design Thinking, Exact Business Solutions contribuie esențial la integrarea insight-urilor în procesele interne ale clienților săi, ca bază sustenabilă şi documentată pentru decizii corecte de business.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here