Binance câștigă premiul de cea mai bună platformă de criptomonede la Crypto Expo Europe

0
587

București, 5 martie 2024 – Binance, liderul global în furnizarea de soluții de infrastructură pentru piața blockchain și criptomonedelor, a câștigat pentru al doilea an consecutiv premiul de cea mai bună platformă de criptomonede la Crypto Expo Europe, evenimentul de referință pentru Web3 și piața criptomonedelor ce s-a desfășurat între 3-4 martie 2024. Evenimentul a fost dedicat progresului pieței de blockchain și criptomonede în Europa.

În cadrul evenimentului, Binance a organizat și un workshop prezentat de Michela Silvestri, responsabilă cu Dezvoltarea Afacerilor Instituționale în echipa Binance. Această sesiune educativă a oferit participanților cunoștințe valoroase și aplicabile despre industria blockchain și cripto, cuprinzând teme precum analiza pieței, strategii de investiții, și securitatea în domeniu.

În plus, Ilie (Elijah) Puscas, Country Manager pentru România la Binance, a contribuit la diverse paneluri în cadrul conferinței, accentuând ideea că Binance pune accentul în România pe educația financiară, care include și educația crypto.

Acesta a prezentat noul proiect lansat de Binance România în luna decembrie – Școala Crypto, un proiect educațional în cadrul Binance Academy la care deja s-au alăturat ca parteneri și Universitatea din Oradea, asociația InfoCons și organizația @Romania.

“La Binance, recunoaștem potențialul imens și vitalitatea pieței cripto din România. Angajamentul nostru față de educația financiară, în special în domeniul criptomonedelor, a fost întotdeauna unul dintre pilonii cheie ai strategiei noastre. Pe măsură ce ne concentrăm mereu mai mult asupra României, ne propunem să echipăm fiecare utilizator cu bagajul de cunoștințe și instrumente necesare pentru a naviga în spațiul cripto în continuă evoluție. Promovăm astfel un ecosistem blockchain puternic și incluziv în România”, declară Ilie Pușcaș, Country Manager pentru România, Binance.

Despre Crypto Expo Europe: Recunoscut de Forbes ca fiind unul dintre top 5 cele mai prestigioase evenimente pe tematica cripto la nivel global, Crypto Expo Europe se distinge ca fiind unul dintre cele mai mari evenimente din Europa dedicat pieței de blockchain și criptomonede. Acesta adresează o gamă largă de participanți, de la companii active în sector, investitori și entuziaști care doresc să aprofundeze cunoștințe legate de blockchain și cripto, până la persoane interesate de oportunitățile din acest domeniu în expansiune.

Despre Binance: În calitate de cel mai important furnizor de servicii blockchain și criptomonedă la nivel mondial, Binance se dedică extinderii libertății financiare ale utilizatorilor săi, oferind un portofoliu vast de produse și servicii în domeniul cripto, de la tranzacționare la educație și cercetare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here